Kedden a 25 éves Demi Lovatót herointúladagolás gyanújával szállították kórházba, amint arról az Indexen is olvashat bővebben. A Disney sztárjaként ismertté vált énekesnő nincs már életveszélyben, illetve a TMZ szerint rendőrségi ügy sem indul vele szemben, mert nem lehet tudni, hogy milyen szert használt (eleinte heroinra gyanakodtak, de erre nincs semmi bizonyíték), viszont rengeteg híresség kívánt jobbulást nyilvános üzenetben, többek között Ellen DeGeneres műsorvezető-színész-humorista, aki azt írta a Twitteren, hogy összetöri a szívét, a tudat, hogy Lovatónak ezen kell keresztülmennie.

Ariana Grande csak egy szeretleket küldött Demi Lovatónak.

Lily Allen szegény, gyönyörű léleknek írja le Demi Lovatót az üzenetben, amiben mihamarabbi jobbulást kíván.

A mostanában a Queennel fellépő Adam Lambert kitartást kíván Demi Lovatónak, jó energiát és szeretet küldve.

Demi Lovato legutóbbi nagy slágere a Clean Bandittel közös Solo volt, a brit együttes tagjai azt írják, imádkoznak az énekesnőért és sokat gondolnak rá.

Demi Lovato 2010-től 2016-ig Wilmer Valderrama színésszel járt, a férfi azonban még semmilyen nyilvános nyilatkozatot nem adott ki ebben az ügyben. Csak egy hozzá közel álló személyt idéznek a lapok, aki szerint Valderrama teljesen össze van törve, és hogy bár tudott arról, hogy Lovato függőségben szenved, azt nem tudta, hogy ennyire komoly a helyzet.

Az énekesnő egy másik híres exe Joe Jonas, ő azt írja, most szintén Demi Lovato jár a fejében, mint mindenkinek. „Szüksége van az imáinkra és a támogatásunkra. Mindannyian tudjuk, mennyire erős vagy, Demi” – teszi hozzá.

A fenti üzenetek és idézetek egy részét a Fox News, valamint a Daily Mail oldalán találtuk meg.