A Való Világban helikopterezéssel híressé vált Aurelióról tegnap tudtuk meg, hogy búcsúzik az RTL-től, ahol már 5 éve dolgozott és szerepelt. Nem mintha túl nagy választék lenne Magyarországon, hogy akkor melyik csatornán folytatja az ember a tévés karrierjét, és Aureliónál is bejött a papírforma: a TV2-höz megy át, ahol már szeptembertől a képernyőn lesz. A 27 éves híresség erről a Blikknek beszélt, szerényen ahhoz hasonlítva munkahelyváltását, ahogy Cristiano Ronaldo most átmegy a Real Madridtól a Juventushoz. 

Aurelio a fenti borítóképen Nádai Anikóval látható.

Ezen a szerdán a további hírek a következők:

  • Balázs Klári úgy alszik éjszakánként, hogy textilpelenkát terít a szemére, tudtuk meg a Borsból.
  • Demszky Gábor, Budapest egykori főpolgármestere megnősült. Ez az ötödik házassága, a felesége Kapitány Noémi ügyvéd. A Blikknél fotókat is megnézhet róluk.
  • Geszti Péter autóbanülős interjút adott Garami Gábornak, illetve a Blikknek, amiben a híresség többek között azt meséli el, hogy Gryllus Dorkával a házasságuk azért ment tönkre, mert nem bírták a távkapcsolatot. Ha önnek üres a következő 20 perce, és úgy érzi, jól esne ezt az időt Geszti Péter hallgatásával tölteni, akkor indítsa be máris az alábbi videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Aurelio Ronaldóhoz hasonlítja magát, a TV2-höz megy át

Fontos híreink vannak még mára, pl. Balázs Klári textilpelenkával a szemén alszik, Demszky Gábor pedig ötödször is megnősült.

30 · Jul 25, 2018 07:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments