Már múltkor, a vb-döntő idején is gyanakodtunk, hogy vagy nagyoniszonyú közeli barátság vagy éppen romantikus kapcsolat alakult ki Palvin Barbara és az amerikai színész, Dylan Sprouse között. Mivel a modellnek nem szokása a magánéletét kiteregetni, várnunk kellett, amíg elénk dob egy apró információmorzsát, amelyen elindulhatunk. 

Movie night 🖤

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Nos, ennek most jött el az ideje, miután Palvin feltöltött egy képet az Instájára (a fenti fotón kattintson kettőt jobbra), amelyen július 24-én, a 25 éves színésszel pózol a Puzzle című film premier előtti vetítésén a New York-i Roxy Cinemában, majd később az Instasztorijában is feltűntek együtt. A fiatalember mosolya és a modell hergelő arckifejezése önmagában nem sokat jelent (bár a képeik az egész internetet ellepték annak reményében, hogy akkor ők most tényleg egy párt alkotnak), de az már valamit csak mutat, hogy Palvin udvarolt is egyet Sprouse-nak, akinek nemrégiben éppen jóképűsködni támadt kedve. 

Aztaaaa! Imádom ezt a „minden fekete stílust”! 

- írta az alábbi fotója alá, ami szerintünk (a sok közös program mellett) bőven ad okot a gyanakvásra. Ön mit gondol? A kép alatt megmondhatja. 

Ön szerint Palvin Barbara és Dylan Sprouse járnak?