Üdvözöljük pénteki lapszemlénkben, amelyben Erős Antónia lábazatáról és Nyári Dia szüléséről is szót ejtünk. 

Kezdjük is az előbbivel, mely szerint a Bors rácsodálkozott a tényre, hogy Erős Antóniának mégis vannak lábai, holott egy híradóstól nem ezt várná az ember. Mi is örülünk ennek, annak meg pláne, hogy a Facebook-on ennek nyoma is van, úgyhogy ön is megtekintheti Erős Antónia pazar alakját. Köszönjük a lapnak ezt a felismerést!  

Haladjunk tovább, nézzük, mit írnak még a lapok! 

  • hvg például azt, hogy Lewis Hamilton Budapesten tartózkodik a Forma1-es Magyar Nagydíj miatt, tegnap pedig a Mercedes és a Fashion Street közös partiján járt Palvin Barbarával együtt. Mindketten nyilatkoztak, Hamilton Budapest építészetét és hangulatát méltatta, Palvin pedig elmondta, hogy Tokio a kedvenc világvárosa. A fotókról kitűnik, milyen eltúlzottan intim barátság van kettejük között, az egyiken például a modell a saját kezéből eteti Hamiltont
  • Nyári Dia kisfia, Zétény, július 16-án született, és az első romantikus fotó ellenére a kulisszák mögött nem éppen úgy alakultak a dolgok, ahogy azt a szülők szerették volna. A színésznő azt nyilatkozta a Best magazinnak, hogy rettenetes fájdalmai voltak, és több mint húsz órán át vajúdott. Azt mondja, megváltás volt, amikor végre megkapta az epidurális fájdalomcsillapítót. 
  • Czippán Anett elmondta a Blikknek, hogy ősztől visszatér a képernyőre, de egyelőre másodszülött kisfiával van otthon. 

Végezetül pedig hadd mutassuk be Köllő Babett és Pusztai Olivér legutóbbi közös videóját, amelyben előbbi a tűsarkúban járást oktatja az utóbbinak. Érdekes, de azt gondolnánk, hogy egy férfi, aki valaha öttusázott és profi műugró volt, kicsit fejlettebb mozgáskoordinációval rendelkezik, de ha szeretnék, elhisszük neki, hogy nem.