Jen nem akarja, hogy Lindsay része legyen a gyerekei életének

- nyilatkozta egy bennfentes a US Weekly-nek csütörtökön. Az efféle kívánalmakat márpedig nem lehet könnyű érvényesíteni, lévén, Lindsay Shookus a színésznő volt férjének, Ben Afflecknek a jelenlegi barátnője. A kapcsolatuk ráadásul elég komoly, nemrég össze is költöztek, szóval ha a színész és a színésznő közös gyerekei meglátogatnák az apjukat, nagy eséllyel összefuthatnak Shookus-szal is. 

A jól értesült forrás szerint azonban Jennifer Garnernek komoly indoka van arra, hogy eltiltsa a nőtől a gyerekeit, a hatéves Samuelt, a kilencéves Seraphina Rose Elizabethet és a tizenkét éves Violetet. Meggyőződése ugyanis, hogy Affleck a 2015-ben zátonyra futott házasságuk előtt két évvel már viszonyt kezdett a Saturday Night Live producernőjével. Az a tény pedig, hogy megcsalta vele, bőven elég a színésznőnek ahhoz, hogy ne engedje őt a gyerekei közelébe. 

Mivel Affleck és Garner továbbra is jó barátok, és összetartanak, a színész abszolút tiszteletben tartja volt felesége kérését. Ahogy azt is, hogy addig nem írja alá a válási papírokat, amíg nem biztos benne, hogy a gyerekei az apjuknál is mindig jó kezekben lesznek. Ehhez a bizalmatlansághoz egyébként nemcsak Affleck párkapcsolata, hanem  súlyos alkoholproblémái is hozzájárulnak.