Chrissy Teigen jelenleg Balin nyaral a családjával, a pihenésnek pedig fontos része, hogy rengeteget posztol a közösségi oldalaira. Van, hogy olyan közéleti témákban szólal meg, mint hogy mi a véleménye Meghan Markle apjáról, máskor pedig az anyaságról őszintén jellegű bejegyzéseket oszt meg. Így tett hétfőn is, mikor topless fotókon mutatta meg, miként fest a teste két hónappal a második gyermeke megszületés után.

„Gondolom ezek nem fognak már eltűnni” - mondta a baloldali fotó kapcsán, utalva a striákra és azt is hozzátette: „ez az új testem.”

A Twitteren pedig még bővebben kifejtette az érzéseit a külseje megváltozásával kapcsolatban:

Az Instagram teljesen őrült hely. Tök jó, hogy vannak, akiknek eszméletlen jó a testük és büszkén mutogatják, de mikor mindenki őrült jól néz ki, elég könnyű elfelejteni, milyen egy átlagos test

- írja. Ezt a gondolatmenetet pedig azzal egészíti ki, hogy szó sincs arról, hogy ő most szuper magabiztos lenne a testével kapcsolatban, de mégis is úgy érzi, fontos, hogy megmutassa a saját természetességét annak érekében, hogy ő és mások is könnyebben fogadják el magukat olyannak, amilyenek.