Mióta Meghan hercegné kapcsolata Harry herceggel nyilvánosságra került, vannak emberek a családjából, akik mindent megtesznek azért, hogy meglovagolják a hírnevét. Ilyen például a bátyja, aki azzal szerzett magának 15 perc ismertséget, hogy nyílt levélben szapulta, de az apja is hasonló módszerekhez folyamodik annak érdekében, hogy írjanak róla a lapok és ez által némi pénzhez jusson.

Thomas Markle el is látja rendesen az újságokat témával, elemezte már a lánya mimikáját nyilvánosan és arra jutott, hogy a nő retteg, de adott olyan interjút is, amiben kiteregette Harry herceggel folytatott privát telefonbeszélgetését. Ez a nem túl szimpatikus viselkedés pedig sokaknak szemet szúr, többek között Chrissy Teigennek is, aki a Twitteren fakadt ki.

Ez a pasi egy gáz arc. Mi baja van? Hagyja már békén a lányát, hogy boldog legyen! Ez az egész ciki

- írja John Legend felesége a posztjában, amire több tízezer lájk és több ezer egyetértő komment érkezett. Így pedig nem túlzás azt állítani, hogy kimondta azt, amit szinte mindenki gondol Thomas Markle viselkedéséről.

Apa és lánya egyébként soha nem voltak túl közeli kapcsolatban, így nem meglepő, hogy a hercegné nem őt kérte meg, hogy kísérje oltár elé (és ezért a férfi más módszerekhez folyamodik, annak érdekében, hogy bekerüljön a lapokba). Thomas Markle akkor hagyta el Meghan anyját, mikor a lányuk hatéves volt és a későbbiekben nem is tartotta fenn a jó viszonyt velük. Legalábbis ez derült ki egy régi videóból, amiben a hercegné az egyik barátjának vallotta be, hogy nincs jóban az apjával. Ezen pedig nem valószínű, hogy sokat javít az, hogy a férfi mostanában minden lehetőséget megragad arra, hogy nyilvánosan lejárassa a lányát.