Egy évvel ezelőtt úgy tűnt, az iszlám vallást éltető Lindsay Lohan már nem csak az átlagosra finomított vagy éppen túlplasztikázott külsejével kíván a nyilvánosság beszédtémájává válni, hanem azzal is, hogy visszatér a színészethez, és újra kiteljesedik benne. Ez ideig-óráig működött is, de aztán rájött, hogy máshoz is van tehetsége, szóval még ennél is többet akart. Mivel a színésznőnek három klubja is van Görögországban, Míkonosz szigetén (ahol minden második celeb a vakációját szokta tölteni), ezért tök logikus döntés volt, hogy valahogy összefonja azokat a dolgokat, amelyekben tehetsége van, és egy 

valóságshow keretein belül megmutassa, milyen egy igazán sikeres, fiatal vállalkozó. 

Tényleg érthet ahhoz, amit csinál, hiszen a szigeten elsőként kiépített LOHAN nevű klubjának megnyitóján hisztériás rohamot kapott, és mindenkit elküldött a francba, a hely mégsem veszített a presztízséből, sőt, azóta is imádják a vendégek. A Just Jared azt írja, Lohan reality műsorát az MTV közvetíti majd, és arról fog szólni, miként képes a fiatal színésznő irányítani azt a hatalmas birodalmat, amelyet felépített, és gyorsan sikeressé is tett. Ennek az előzetesét láthatja alant. 

Akárhogy is, elég meglepő lesz a 31 éves színésznőt ebben a szerepkörben látni, de ha hiszünk Paris Hiltonnak , biztos lesz, amivel feldobja majd a műsort, és nemcsak azt kell majd néznünk, ahogy Lindsay Lohan költségvetést számol egy ósdi kalkulátoron. 

A Lohan Beach Club VIP-belépést kínál a nézőknek a világ egyik legexkluzívabb helyére, a színfalak mögött pedig bemutatja, hogyan igazgatja egy sikeres, fiatal vállalkozó a saját birodalmát

- nyilatkozta Nina Diaz, az MTV fejlesztési- és programigazgatója az Entertainment Weekly-nek. Nos, alig várjuk, hogy lássuk az eredményét. 

Ön fogja nézni?