Charlie Sheennek négy gyereke van két anyától, Denise Richards-tól, akit a kedvenc exének tart és Brooke Muellertől, akit meg nagyon nem. Mindkét nőt feleségül vette annak idején, aztán szépen el is vált tőlük, következésképp egy tonna gyerektartást kell fizetnie mindkettejüknek.

A bíróság arra kötelezte a színészt, hogy 20 ezer dollárt adjon Richards-nak a két lány, Sam és Lola ellátására, míg Muelleren keresztül két ikerfiának, Maxnek és Robnak 55 ezer dollárt fizessen. Erről a US Weekly számol be, arra azonban nem tér ki, hogy ezek az összegek egy évre vagy egy hónapra vonatkoznak-e. Gondolhatnánk, hogy végülis tök mindegy, hiszen egy ekkora színész, mint Charlie Sheen, percenként ki tud húzni ennyit a zsebéből, ha akar, de erről szó sincs, sőt, manapság kifejezetten szűkölködik.

Nem sikerült állandó munkát találnom, a szórakoztatóipar több szegmensében pedig már feketelistára kerültem. Ez az oka annak, hogy jelentősen csökkent a jövedelmem

- nyilatkozta a színész, amivel arra utalt, hogy képtelen fizetni a gyerektartást ilyen körülmények közt. És noha ez alapján az a veszély nem fenyegeti, hogy a jövedelme 9,5 százalékát átadja a volt nejeinek (arra ugyanis csak akkor kötelezik, ha éves szinten többet keres 2,1 millió dollárnál), a tartásdíjat attól még nem fogják mostanában eltörölni. Az 52 éves színésznek nemrégiben voltak problémái az adófizetéssel is, így majdnem 5 millió dollárt felejtett el befizetni, vélhetően a fenti okok miatt.

Arról nem tudunk, hogy a rajongók megpróbálnak-e segíteni rajta, vagy még mindig inkább Kylie Jennerre költik az összes pénzüket. Mondjuk lehet, hogy a két híresség rajongói közönsége nem ugyanazokból a személyekből tevődik össze.