GettyImages-1007594798

Kendall Jenner olyat nyilatkozott, hogy szinte az összes modellt megsértette és magára haragította

2018.08.21. 10:12

Arról már megemlékeztünk, hogy a modell monokinizett egyet a 20. évfordulóját ünneplő Love Magazin kedvéért. Arról eddig nem esett szó, hogy az újságnak interjút is adott, melyben elég erős állításokat fogalmazott meg. A 22 éves modell közölte, hogy milliónyi munkája van, amik nem csak kifutókon való sétálgatásból állnak, és ezek mellett van egy csomó minden más is. Mit csinált az elmúlt időszakban? Például

Elmondása szerint ezeknek a munkáknak és egyéb tevékenységeknek a kombinációja nyomasztóvá vált számára, ki is borult, így úgy döntött, hogy még ennél is jobban megválogatja a munkáit. Itt jött a sértő megfogalmazás:

Sose voltam az a lány, aki 30 műsort csinálna egy szezonban, vagy bármit is csinálnak az ilyen lányok. Több erőt nekik!

A Victoria's Secret egyik modellje erre annyit kommentelt, hogy Jennernek nem ártana a valósággal is kapcsolatba lépnie. A Sport Illustrated bikinis kiadásában szereplő lány annyit írt, hogy a szezonban 30 műsort is lenyomó lányoknak talán fizetniük kell a számláikat, ugye.

Bármi, amit az ilyen lányok csinálnak? Mondjuk megtesznek mindent, hogy a legjobb formájukat hozzák, hogy feljebb küzdhessék magukat a szakmában, hogy némi pénzt kereshessenek, amiből eltarthatják magukat és a szüleiket. Ja, mellesleg nem 30, hanem 70 show-ról van szó, és mindegyik lányra kibaszott büszkék vagyunk, akik meg is csinálják azokat.

- írta a egy modell.

Volt, aki úgy vélekedett, hogy Kendall Jenner kijelentése miatt gondolják azt a még névtelen modellek, hogy ez a szakma egész egyszerűen undorító.

(pagesix)