Ahogy arról beszámoltunk, Majka a SZIN-en jelentette be, majd egy hosszadalmas  és igencsak kitárulkozó Facebook-posztban részletezte, miért szakít meg minden munkakapcsolatot Széki Attilával, Curtis-szel. A bejegyzésben hosszasan taglalta az okokat, vagyis azt, hogy elsősorban Curtis kokainproblémái keserítették meg a közös munkát, aminek itt az ideje véget vetni. 

Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezèt, mert nem tudom tovább fedezni az életét , ami a drogról és a hazugságokról szól! Az elmúlt 5évben megtettem minden tőlem telhetőt,de rájöttem ez idő alatt ,hogy sajnos nem nekem kell mindent megtennem. Ha ő nem akar meggyógyulni ,akkor nem is fog

- írta Majka, amire Curtis (szintén a Facebook-on) így reagált.

Ez egy hosszú út vége de egy új kezdete! Mostantól külön járunk fellépni és ne aggódjatok,jönnek az új dalok úgyan úgy. Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA! De én megmaradok úriember... Szép 8 év volt!sok sikert a csapatnak! (Megkérek minden médiával kapcsolatos emebetkét ne keressenek az ügy miatt,nem nyilatkozom).