Dobrády Ákos két évvel ezelőtt abban maradt a sajtóval, hogy elhanyagolta menyasszonyát, Iszak Esztert, ezért szakított vele.

A szakításunkért egyedül én vagyok a felelős. Eszti négy éven keresztül odaadón szeretett, és olyan erős szerelemmel viseltetett irányomba, amiről mindenki csak álmodhat. Azonban az elmúlt fél évben ezt már nem viszonoztam úgy, ahogy elvárható lenne. Elhanyagoltam a kapcsolatunkat, nem vigyáztam rá eléggé. Sajnálom, hogy így alakult, de talán semmi nincs véletlenül

- nyilatkozta a sorsdöntő pillanat után. A szétválás a fentiek alapján elég végérvényesnek tűnt, fél évvel később mégis egyre többször, egyre több helyen lehetett őket együtt látni. Erről viszont egy szót sem szóltak senkinek, aztán az újrakezdés szépen lassan nyílt titokká vált, ahogy most már azt is mindenki tudja, hogy másfél éve ismét egy párt alkotnak. 

Dobrády 2014-ben kérte meg a műsorvezetőnő kezét, három évvel azután, hogy megismerkedtek. A szakítás azonban némiképp változtatott a terveken, az újraegyesülésből pedig nem lehetett arra következtetni, hogy egyszer valóban házasság lesz a dologból. Mivel azonban nekik is vannak jól értesült barátaik, akik szeretnek nyilatkozni jobbra-balra, így helyettük is elkövette a hibát, és elárulta, hogy ismét jegyben járnak. 

Tanultak a hibájukból, ezúttal nyilvánosan nem hangoztatják, hogy megint jegyben járnak, de nagyon boldogok

 - mondta el az ismerős a Blikknek, amelynek májusban Iszak Eszter úgy nyilatkozott, el tudja már képzelni magát anyaként. A barát kijelentésére egyikük sem reagált.