"Curtisnek bejött a balhé"

2018.08.31. 07:36

Van még szufla ebben a sztoriban. Itt foglaltuk össze a botrány kirobbanása óta eltelt egy hét eseményeit. Majd jött az újabb részlet, amikor a Story magazin átnyálazta Curtis könyvét, melyből kiderült, hogy már 2015-ben is nyilatkozott a kokainozásról.

A Majkával való szakítás egyik nagy kérdése az volt, hogy vajon sikerül-e egyedül is boldogulnia Curtisnek. Majka a SZIN után a Szerencsi Csokoládéfesztiválon lépett volna fel, de az időjárás miatt a koncert elmaradt, viszont a STRAND Fesztiválos fellépése megvolt szombaton. Ugyanazon a napon Curtis egy szlovákiai falunapon lépett fel. A kettő között azért van különbség. A Blikk most összeszedte, hogy a rapper hol és miként látható.

Az egyik leghíresebb étteremlánc vele hirdeti magát

- írja a Blikk, majd mellékel egy képet, ami alapján ki lehet deríteni, hogy melyik cégről is van szó. Ez a Pizza King (amiben amúgy Majka is benne van). A mellékelt fotót elnézve látszik, hogy ez nem éppen egy friss fotó, és valóban, a Pizza King Express Facebook-oldalán egy 2017-es videó a bizonyíték rá, hogy Curtis még bőven a botrány előtt lett a pizzéria arca. Ettől még persze az oldal kezelői dönthettek volna úgy, hogy akkor talán most nem vele, hanem Gáspár Lacival, esetleg VV Bécivel próbál több rajongót elérni.

A Csak show és más semmi! című műsorban is szerepelni fog. Ez oké, sőt, még egy Viasatos szereplés is meg lett említve, de arról nincs bővebb információja a lapnak.

Az Újpestnek lesz egy gálamérkőzése, ahova szintén hívták focizni. 

Végül pedig az újpesti Vasárnapokon is fel fog lépni.

A Prompt MEdia szakértője, Manhalter Dániel úgy fogalmazott a Blikknek, hogy Curtis a nép gyermeke, felküzdötte magát a csúcsra szinte a semmiből, így a rajongók a sikert díjazzák, a balhékat elnézik. És mivel mostanában ennyit szerepel a médiában, kiváló reklámértékkel bír. 

(Blikk)