Majka augusztus 22-én, a SZIN-en jelentette ki, hogy többé nem dolgozik együtt Curtis-szel, mert az képtelen leszokni a drogokról. A képet aztán a Facebook-on, majd egy több mint 50 perces, vágatlan Index-interjúban árnyalta, Curtis pedig csak annyit mondott, hogy mindenkinek megvan a saját drogja, és Majka nem a barátja, ha egy ország előtt képes volt ilyen helyzetbe hozni őt. (Itt van egy percben a lényeg).

Tök jó, hogy a Story magazinnak eszébejutott, hogy Curtis három évvel ezelőtt megjelent, Csibész biblia című önéletrajzi könyvében már beszélt a drogokhoz (kokain, ecstasy, speed) fűződő viszonyáról, így ezt most mi is idézni tudjuk. Ebből egyébként egyértelműen látszik, hogy az egész valóban nem ma kezdődött, ahogy az is, hogy a rapper nagyjából tisztában volt azzal, mit is művel magával. 

Még föl sem fogtam, mi történt. Gondoltam, belefér, ugyanolyan, mintha bulizás közben berúgnék. De sajnos tényleg nagyon bejött a kokain. Az sem tűnt fel, hogy negyvenezret elköltök egy este cuccra, mert úgyis megkeresem másnap. Akkor tényleg nem tűnt fel az embereknek, csak másnap. Ráadásul rosszul sem voltam tőle

- írta a könyvében.