Ezen a héten kezdődött és az egész jövő héten keresztül tartani fog a 75. Velencei Filmfesztivál, amire rögtön a megnyitó estén odafigyeltünk, hiszen feltűnt egy magyar híresség: Palvin Barbara. A vörösszőnyegezés egy olyan műfaj, hogy minél látványosabb az ember megjelenése, annál több szó lesz róla a lapokban, szóval érdemes megpróbálni túlszárnyalni a többieket. Mint mindig, ezúttal is önre bízzuk annak eldöntését, hogy ez Palvin Barbarának sikerült-e a filmfesztivál első pár napjának viszonylatában.

Alább vele együtt három modellt és három színésznőt mutatunk. Lapozza végig a képeket (négy-négy fotó van mindenkiről!), aztán szavazzon: ön szerint ki nézett ki a legjobban? Palvin Barbara, vagy sikerült valakinek túlszárnyalnia őt?

Palvin Barbara

A magyar modell egy fekete-kék miniruhában állt a fotósok elé a fesztiválon szerdán, és ha ki kéne választani egyvalamit, ami a leglátványosabb volt ebben az összeállításban, akkor valószínűleg mindenki a szoknya rövidségét, azaz a lábak hosszúságát mondaná. Amint azt a képaláírásokban is említjük, Palvin az Armani cég szépségrészlegének köszönte meg az Instagramon, hogy a fesztiválon lehetett, de ehhez képest meglehetősen visszafogottan sminkelték ki. A haja is nagyon természetesnek tűnik, érdemes összehasonlítani a frizurát a következő modell hajával.

Izabel Goulart

Izabel Goulart egy brazil modell, akit korábban pöttyösben láttunk ugyanitt, de másnap egy ezüstszínű, mélyen dekoltált ruhában forgott a fotósok előtt a vörös szőnyegen Velencében. Az ő frizurája alapvetően ugyanolyan, mint Palvin Barbaráé, csak látványosan meg van fésülve és be van lőve, sokkal kevésbé természetes, sokkal megcsináltabb, vagy azt is mondhatnánk, hogy művésznősebb. De persze valószínűleg azért is fontos volt, hogy így maradjon a haja minden körülmények között, hogy jól érvényesüljön ez a kétségtelenül baromi szép fülbevaló.

Sara Sampaio

A masni nagyon régóta nem megy ki a divatból (ha valaha is kiment egyáltalán), és a fenti képen hátulról látható Sara Sampaio egy akkorát visel a ruháján, hogy ön valószínűleg meg fog lepődni, amikor a képre kattint, és meglátja ezt a gigamasnit a maga teljes nagyságában. Ez egy nagyon szép, de alapvetően nem sok újdonságot hozó, klasszikus fazonú estélyi lenne enélkül a látványos dísz nélkül. Így viszont nem csoda, hogy fényképezték őt a fotósok ezerrel.

Naomi Watts

Na de mégiscsak filmfesztiválról van szó, a heti trend második felében nézzünk színésznőket! Mi valamiért kicsit nehezen ismertük fel, de ezt a különleges fazonú rózsaszín ruhát Naomi Watts viseli. Nyilván nála is egy fodrász érte el ezt a bizonyára természetesnek nevezendő hatást, de talán egy vörösszőnyeges eseményre ez már kicsit túl kócos-tépett. De persze ha a férfiaknak már övet sem kell hordania, miért kéne Naomi Wattsnak úgy csinálnia, mintha a haja látott volna fésűt az utóbbi egy hétben? Főleg egy ennyire egyéni és menő estélyihez!

Emma Stone

A sok díva közül Emma Stone azzal tűnt ki, hogy úgy döntött, hogy egy kicsit romantikusabb stílust választ. Ez a ruha egész szolidan a szecessziót és a századfordulót idézi, nőies és elegáns anélkül, hogy a szó XXI. századi értelmében véve szexi vagy merész lenne. Dehát Emma Stone mégiscsak a generációja egyik legelismertebb és legnépszerűbb színésznője, miért kéne bármilyen elvárásnak megfelelnie?

Lady Gaga

Ki volt a legszebb?

Három modellt és három színésznőt ígértünk, és igen, Lady Gaga ezúttal színésznői minőségében volt jelen ezen a rendezvényen, most Velencében ugyanis megvolt ugyanis az első olyan mozifilmjének a premierje, amiben ő főszerepet, sőt, ha úgy vesszük, címszerepet játszik. A Csillag születik című klasszikus újabb feldolgozásának másik főszereplője és egyben rendezője Bradley Cooper, és a legelső kritikai visszhangok kifejezetten pozitívak a filmmel kapcsolatban. Lady Gaga azért nem bízza a véletlenre a hírverést, a héten már Párizsban is előadta magát, Velencébe egy menyasszonyosan fehér ruhában érkezett csókokat dobálni. Van rá szükség, hogy szóvá tegyük, ami a képen is nyilvánvaló...? Ebben a ruhában a fő látványosság a dekoltázs, lassan az a benyomásunk lesz, hogy Lady Gaga nem is hozott magával melltartókat az európai körútjára. De nem ez a lényeg, hanem egyrészt a filmek, másrészt pedig az, hogy önnek ki tetszett a legjobban – kérjük, klikkeljen egyet a szavazódobozban!