Azok számára, akik esetlegesen lemaradtak minderről, Ben Affleck harmadjára is rehabra került, ami miatt szép számmal voltak, akik a 22 éves, bulizós barátnőjét, Shauna Sextont okolták. A rehab előtt Affleck napokon keresztül csak ivott és ivott, majd olyan rémes állapotba került, hogy az exfeleségének, Jennifer Garnernek kellett őt bevinnie az elvonóra. 

A Playboy-modell Instagram oldalán az egyik kommentelő egyáltalán nem fogta magát vissza az eset kapcsán, és nekiment Sextonnak. A vita egy olyan kép alatt bontakozott ki, amin a modell épp egy pohár vörösbor társaságát élvezi. 

Happy as shit man

shauna sexton (@shaunasexton_) által megosztott bejegyzés,

"Szeretek iszogatni és bulizni, mint bármely más 22 éves” válaszolta a modell az őt vádló kommentelőnek, aki a szemére vetette a modellnek, hogy “már kétszer is letartóztatták, mert kiskorúként alkoholt fogyasztott és nyilvános területen volt részeg.”

Sexton nem tagadta, hogy az alkohol miatt már meggyűlt a baja a rendőrséggel, amit a modell “hülye hibaként” aposztrofált, amiből már megtanulta a leckét. A lány azt is elismerte, hogy 17 évesen hamis személyivel ivott egy Virginia Beach-i szórakozóhelyen. Majd a 21. szülinapján pedig szintén bulizott egy nagyot, amikor nyilvános területen való részegség miatt újból letartóztatták. 

De ezek a hibák nem azt jelentik, hogy olyan tiszteletlenséget kövessek el, hogy együtt igyak valakivel, vagy valaki előtt, aki nehéz munkával megküzdött a józanságáért. Dehogy! Végtelenül tisztelem azokat az embereket, akik tesznek valamit a függőségük ellen.

– reagált a modell az őt ért vádra. 

Ben egy felnőtt ember. Saját maga hozza meg a döntéseit, egy 22 évest hibáztatni azért, mert valaki harmadjára kerül rehabra nevetséges.

Végül pedig arra kérte a kommentelőt, hogy ne ítélkezzen ilyen gyorsan valaki felett. 

(People)