A cikk írója nagyon nem a táncok mestere, sőt, inkább szánalmas, amit a parketten művel, így az esetek 99,99 százalékában meg sem próbálja, nehogy nevetség tárgyává váljon. Nem így Lindsay Lohan, akit vélhetően egyáltalán nem foglalkoztat, hogy mit gondolnak róla, és csak teszi, ami jólesik neki. Alighanem neki van igaza, ugyanakkor a mellékelt ábra azt mutatja, hogy ez a tény nem fog mindenkit visszatartani attól, hogy hülyét csináljon szegényből, ha úgy érzi szükségét. 

Az történt ugyanis, hogy a manapság Míkonosz szigetén élő, ott klubokat üzemeltető, és lassan valóságshow-t indító Lindsay Lohan partizott egy nagyot a napokban, majd a színpadon, mindenki szeme láttára táncolni kezdett, ami, nos, ilyenre sikerült: 

Ahelyett azonban, hogy hagyták volna diszkréten elfelejteni a látottakat, két kolléganője (Busy Philipps és Kelly Oxford) még rá is pakolt egy lapáttal, azaz gyorsan kifigurázták őt egy videóban, ami pedig ilyen lett: 

A videóhoz egyébkét azt írták, hogy a kérdéses táncmozdulat bizony sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik, és ezért Lindsay Lohan tiszteletet érdemel. Egyébként szerintünk is.

(E-Online)