Sánta Lászlót egy segítőkésznek szánt megjegyzése miatt verte össze két férfi egy Budapesti szórakozóhelyen - derül ki a Blikk beszámolójából. A Nyerő Páros szereplője a lapnak elmondta, a konfliktus azzal kezdődött, hogy megkocogtatta egy hölgy vállát és szólt neki, hogy nyitva van a táskája. Ez a gesztus azonban nem tetszett a férfinak, aki a nővel volt, ezért erőteljesen rászólt a színészre, aki nem hagyta magát és vitatkozni kezdtek. Egy ideig balhéztak, majd jött az első pofon és egy másik férfi is, akivel a támadó egyszerre ütlegelte Sántát.

Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen

- mondta a színész a lapnak, akinek az eset következtében monoklija lett és a szája is feldagadt. Ám mivel a sérülései nem nyolc napon túl gyógyulóak, nem tesz feljelentést, mert nem látja értelmét egy rendőrségi eljárásnak.