Sarah Jessica Parkert beperelte egy bizonyos Kat Florence Design nevezetű cég, amiért állításuk szerint a színésznő nem hajlandó visszaadni nekik a több mint 41 millió forintot érő (149.501 dolláros) ékszereiket (összesen két fülbevalóról és egy gyűrűről van szó), amelyeket csak egy kis időre adtak neki kölcsön. 

Azt mondják, hogy Parker egy fotózáson viselte az ominózus ékszereket, amelyek annyira megtetszettek neki, hogy kölcsönkérte őket privát használatra is. A vállalat vonakodva bár, de végül a jövedelmező közös együttműködés reményében két hónapra kötött vele megállapodást, bízva abban, hogy a színésznő minden darabot időben visszaszolgáltat majd.

Nos, ez 2016-ban, vagyis pontosan két évvel ezelőtt történt, az ékszerek pedig állaítólag még mindig Parkernél vannak, ezért a Page Six-hez eljuttatott jogi dokumentumok alapján a cég a jogi csatározás részeként 150 ezer dolláros kártérítést követel tőle. Az ügyvédjük elmondta a lapnak, hogy egy mediátor segítségét veszik igénybe ahhoz, hogy a lehető legeredményesebb és legfájdalommentesebb módon zárhassák le az ügyet. Bíznak benne továbbá, hogy a színésznő fizetni fog az ékszerekért két évre visszamenőleg, amíg kéretlenül magánál tartotta őket. 

Sarah Jessica Parker ügyvédje, Ira Schreck ugyanakkor azt mondja, az egész alávaló hazugság, hiszen épp a Kat Florence kérte meg ügyfelét arra, hogy ameddig csak szeretné, viselje az ékszereket minden vörösszőnyeges megjelenéskor, reklámozva ezzel a termékeiket. 

Sarah Jessica Parker őszinte és megbízható ember, aki soha nem tartott és nem is fog megtartani olyan dolgokat, amelyek más valakihez tartoznak

- nyilatkozta az ügyvéd.