IMG 5739

Menyasszonya, Pikali Gerda tartja el Rékasi Károlyt

2018.09.14. 10:18

Nem szégyellem, elbőgtem magam, amikor hallottam, amit én három éve tudok. Nekem ez volt fontos, hogy más is kimondja, nem én szúrtam el

- nyilatkozta Rékasi Károly egy héttel ezelőtt, miután a bíróság megállapította, hogy nem a színész volt a hibás, amikor 2015 júniusában motorozás közben egy autóval karambolozott. 

A balesetnek ugyanakkor lelki, fizikai és anyagi következményei is lettek rá nézve, utóbbiról beszélt a színész a Rádió1-en. Elmondta, hogy rémes pénzügyi helyzetbe került, és ugyan ő egy régi vágású férfi, mégis kénytelen menyasszonyára, Pikali Gerdára támaszkodni ezen a téren. 

Kicsit nehezen éli meg ezt az ember. Ebben is óriási segítségemre volt Gerda, én minden tartalékomat feléltem ez idő alatt. Gerdának a családfenntartó státuszt is át kellett vennie, ami ugyancsak méltatlan. Én egy régi szabású pasas vagyok, de ebben is mellettem állt, ez tényleg elképesztő. Olyan emberek találtak meg anyagi segítséget felajánlva, akikről nem is gondoltam

- nyilatkozta Rékasi Károly. A színész ugyan mindenkinek nagyon hálás, mégis fáj neki, hogy nincs pénze egy új motorra, pedig szívesen használná újra. 

Felültem rá, kipróbáltam, de motort egyelőre nem tudok venni, mert pénzem az nincs

- hangsúlyozta.