Több olasz lap is arról ír, hogy új barátnője van a 68 éves Flavio Briatore-nak, akinek a neve azért is ismerős lehet önnek, mert korábban a Renault Forma-1-es csapatának a vezetője volt. De mivel egy bulvár újságot olvas, talán azért dereng önnek az olasz üzletember, mert a kilencvenes évek végén jegyben járt Naomi Campbellel, később pedig Heidi Klummal közös gyerekük született.

Mint már ebből is látszik, a férfi eléggé szeret a modellszakmából választani párt magának, annyira, hogy az elmúlt 9 éveben az szépségversenyző, Elisabetta Gregoraci, férje volt, akivel januárban szakítottak. Ha pedig hinni lehet a helyi lapoknak, Briatore már nem szingli, hanem ezzel a nála 44 évvel fiatalabb nővel jár:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Again in ibiza 🙈🙈 @mega_swim #TaylorMega

♛ Taylor Mega ♛ (@taylor_mega) által megosztott bejegyzés,

A 24 éves lányt Taylor Megának hívják és amellett, hogy modell, van egy fürdőruhacége, saját tervezéseit pedig előszeretettel mutatja be magán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love bite #MegaSwim Www.megaswim.it

MegaSwim (@mega_swim) által megosztott bejegyzés,

És persze influenszer is, így néha felére dobja a bikiniket, hogy magvas gondolatokat osszon meg. Ennek a fotónak például az üzenete, hogy:

mindenki a mennybe szeretne jutni, de senki nem akar meghalni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Everybody wants to go to heaven but nobody wants to die...⚡️ #MegaSwim soon

MegaSwim (@mega_swim) által megosztott bejegyzés,

Egyelőre egyébként abszolút nem hivatalos, hogy Briatore-val járnak, az egészről a Chi nevű olasz magazin számolt be, a felek azonban nem erősítették meg a hírt. Ennek ellenére a lap úgy tudja, a pár idén nyáron találkozott először, és Szardínián jöttek össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@mega_swim ♥️ @taylor_mega

MegaSwim (@mega_swim) által megosztott bejegyzés,

A találkozásnak és a kapcsolatnak egyelőre semmilyen nyoma nincs az közösségi oldalaikon, de ebből sem kell messzemenő következtetéseket levonni, hiszen láttunk már olyat, hogy ha valaki tényleg el akar titkolni valamit, az még 2018-ban is sikerülhet neki. (Kylie Jenner például egészen a lánya megszületéséig rejtegette a terhességét ).

Forrás: Vanity Fair, Il Tempo, Oggi