Channing Tatum sosem volt kifejezetten az a szégyellős fajta, amire ha hirtelen példát is kéne találnunk, akkor kérdés nélkül a Magic Mike című vetőzős showműsorát említenénk. 

 

Ám a 38 éves színész nemcsak azóta ilyen laza és vetkőzőkedvű csávó, amióta hírnevet szerzett magának, tudniillik, már egész fiatal korában vetkőzéssel keresett pénzt, sőt, már gimnazista korában sem tudta magán hagyni a ruháit (akárcsak volt felesége, Jenna Dewan). Ezt onnan lehet tudni, hogy előkerült néhány fénykép (pár éve már, de sok egyéb infó akkor még nem derült ki róluk), amelyeken egy iskolai testépítőversenyen pózol rendkívül komoly arccal és izmokkal. Az alábbi galériára kattintva meg is nézheti közelebbről. 

A minőségért bocsásson meg a készítőnek, 1998-ban azért még készültek távolról, fejek között elsütött fotók, de amúgy is ez adja meg a képsorozat igazi varázsát. Egy közeli forrás pedig, aki jelen volt ezen az eseményen, a körülményekről is nyilatkozott. Azt mondta, Tatum akkoriban az iskolai focicsapat tagja volt, tehát erős és vonzó jelenség, így adta magát az ötlet, hogy a sportolók közül néhányan testépítőversenyt szervezzenek. 

Kicsit lesokkolt, amit láttam, hiszen mégis csak egy katolikus gimnázum tanulói voltunk, ők meg úgy néztek ki, mintha semmi nem lett volna rajtuk

- mondta el a szemtanú, majd hozzátette, hogy noha fiúk és lányok vegyesen nézték végig a versenyt, azért lányokból lényegesen több volt. 

Teljesen odáig voltak érte, ami érthető, hiszen mindvégig egy aprócska fürdőnadrágban pózolt, az izmait mutogatta, és gyakorlatilag tényleg minden, de minden látszott

- tette hozzá az ismeretlen. Channing Tatum állítólag trófeát is nyert, de érthetetlen módon csak a második vagy a harmadik helyet szerezte meg. Szomorú és érthetetlen.