Pintér Tibor lovasbalesetet szenvedett

2018.09.19. 08:33

Nem feszítették szét az interneteket a magyar celebekkel történt izgalmas hírek ma reggel, de akad egy-kettő, ami mindenképpen említésre érdemes. 

Például sose gondoltuk volna, hogy egy mondaton belül leszünk kénytelenek leírni azokat a szavakat, hogy Pintér Tibor, baleset és ló. Pedig nincs más választásunk, a 40 éve szinte csak a lovon élő lovasszínészt ugyanis ledobta egy LÓ. 

MG 2155

Ne aggódjon, annyira nem szenvedett komoly sérüléseket, mint ami a Blikk Szörnyű baleset érte Pintér Tibort: elárulta, mennyire komoly a sérülése címéből sejthető lenne, de azért egy kicsit kellemetlenül érzi magát jelenleg. 

A mi sztorinkban lovasbalesetben meghal Blaskovich lánya, akiből az apja zsokét akart faragni. Amikor találkozik Kincsemmel, rájön, hogy a lánya lelke a lóba költözött, így találja meg a közös hangot az állattal, s ezért sikerül egyedül neki betörnie. Ám úgy tűnik, a mi Kincsemünk egyelőre még nem érti a szerepét, mert úgy ledobott, mint még soha. Hatalmasat csattantam a karámon, fáj a karom rendesen, de a jövő hét végi bemutatóra már jól leszek. Addigra talán a ló is megtanulja a szerepét, hogy miért is kell most ágaskodnia és neveletlenül viselkednie, amikor ezt eddig nem volt szabad.

- nyilatkozta a lapnak. 

 Tekintsük át, mit írnak még a lapok: 

  • Weisz Fanninak születésnapja volt a napokban, mégsem békült ki az anyukájával, pedig az volt a terv. A meglepő összefüggésről szintén a Blikk ír, amely kifejti, hogy a további ellentét abból fakad, hogy Fanni édesanyja, Lénárt Ágnes teljesíthetetlen feltételeket szabott a lányának, például, hogy a férje nélkül érkezzen a beszélgetésre. Hogy ez miért teljesíthetetlen, nem tudni, a kettejük között kialakult feszültség így viszont továbbra is tart. 
  • 18 év után válik két gyereke anyjától Lisztes Krisztián egykori válogatott focista, ezzel egy időben pedig 150 millió forintért áruja az újpesti Külvárosi kávéházat, írja a lap
  • Scherer Péter puskázási készségeiről szól egy egész cikk a Borsban, olvassa el, ha részleteiben is érdekli a dolog. 

Ha pedig van közel 14 perce arra, hogy Peller Anna életének részleteiről tájékozódjon, tekintse meg Garami Gábor autós interjúját vele.