Húúúúúúúha: Berki Krisztián és Pintér Tibor összeálltak színészkedni

2018.08.18. 09:52

Vajon mivel lehetne tovább fokozni 'a berki' jelenséget? - gondolhatta Berki Krisztián akkor, mikor épp Pintér Tibor is azon elmélkedett, hogyan lehetne fokozni az ő általa kreált 'Tenya' jelenséget. Mikor pedig két ilyen ambiciózus, kreatív elme ennyire egy hullámhosszra kerül, abból az egész univerzumot megrázó dolgok születhetnek. Például egy közös előadás.

Persze csak találgatunk azzal kapcsolatban, hogy jöhetett össze ez a két nagybetűs FÉRFI, az azonban biztosnak tűnik, hogy augusztus 24-én a Nemzeti Lovas Színház, Leányvásár című előadásában együtt fognak szerepelni. 

A színház honlapja ezt írja a történetről: „egy csűrcsavaros történet egy rátarti lányról és a környék csavargójának meseszerű szerelméről."

Természetesen a hősszerelmes csavargót Tenya maga játssza, Berki Krisztiánnak pedig a szereposztás alapján a karaktere az indián lesz, bármit is jelentsen ez.

Ennyit tudunk egyelőre az előadásról, aminek már a plakátja is fergeteges és szinte biztos, hogy színvonalban nem fog elmaradni Pintér Tibor Jimmy musicaljétől.

Összecsapnak! #tenya #aberki #nemzetilovasszinhaz

Nemzeti Lovas Színház (@nemzetilovasszinhaz) által megosztott bejegyzés,

Egyébként nem ez az első közös művészeti projektjük, Pintér már 2017 telén felkérte Berkit, hogy szerepeljen a Trója című előadásban, ám ennek a szereposztásában ma már nem található meg a műsorvezető neve.