A Kardashian-klán legfiatalabb tagja, – nem sokkal azután, hogy megszületett a kislánya –, életének egy újabb fontos állomásához érkezett. Nem, még mindig nincs meg az a bizonyos egy millió dollár, ennél valami sokkal fontosabb történt a 21 éves smink mogullal. Most pedig legjobb ha leül, mert a sztáranyuka nem mindennapi bejelentést tett, hiszen nemrégiben teljesen megváltozott az élete. De most már tényleg lássuk, hogy milyen új dolgot fedezett fel a reality-sztár.

Kylie Jenner most először evett müzlit tejjel, és megváltozott az élete – jelentette be a celeb Twitteren.

A rajongók elég hamar elkezdték széttrollkodni a témát, így csakhamar az is kiderült, hogy milyen fajta müzlit és tejet próbált ki, először pedig a müzlit öntötte a tányérba és csak utána a tejet. 

Arra is fény derült, hogy a celebnő korábban szárazon szerette a müzlit, sőt ezelőtt sosem zavarta, hogy nincs rajta tej.

Volt aki kíváncsiskodott, hogy vajon mit esznek a gazdagok reggelire, az egyik kommentelő szerint “gyémántot és sz*rt”, más pedig arra lett volna kíváncsi, hogy vajon próbálta-e már reggelire a kenyeret vajjal, vagy a kávét vízzel? 

Most viszont a TMZ  kiszúrta, hogy a smink mogul öt évvel ezelőtt, 2013-ban posztolt egy fotót egy tányér müzliről, ami feltételezhetően tejben ázott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

he keeps me healthy *

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

De ne ítélkezzünk túl korán, az is lehet, hogy a fehér folyadék nem tej, hanem például joghurt.

Ígérjük, hogy amennyiben fény derül az igazságra, tájékoztatjuk az olvasóinkat a minden bizonnyal sokkoló fejleményekről. 

(Insider)