Nem volt teljesen zökkenőmentes Görög Zita szülése, írja a Best magazin. A modellnek ugyan elfolyt a magzatvize, mégsem indultak meg a fájásai, de amikor végre igen, akkor is teljesen szabálytalanul. Az orvosok mindenben segítettek neki, így végül egy kád vízben ülve megszületett

Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt 54 centis, 3600 grammos kisfia.

Azt írja a lap, hogy az anyuka a vajúdás végefelé fájdalomcsillapítót kért, az apa pedig végig jelen volt a szülésnél, és támogatta őt.  

Görög Zita március elején beszélt először terhességéről, ami azért volt meglepő fordulat, mert még nagyon friss volt a kapcsolata a futballista Laczkóval. A 38 éves modellnek van már két gyereke az első házasságából, a 10 éves Milus és a 9 éves Lotti, akik állítólag mindvégig be voltak zsongva attól, hogy kistestvérük fog születni. 

Soha nem volt titkom előttük, tudták, ha randevúzom. Bár Zsoltival már ismerkedtünk, egy darabig nem mondtam el otthon. Lottinak jók a megérzései, így amikor összefutottunk Zsoltival egy kávézóban, rögtön felhívta rá a figyelmem. Tudta, érezte, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak. Azt hiszem, hogy a gyerekeimnek az igazi család érzete hiányzott eddig.” 

- nyilatkozta akkor Görög Zita.