IMG 4211

Kulcsár Edina egy órára hagyta a babát a nagymamákkal Terence Hill miatt

2018.09.22. 10:41

Kulcsár Edinának beszóltak tegnap nagy hírverést kapott találkozója miatt: bár pár napja szült, de elment találkozni Terence Hillel.

Nagy öröm, hogy ilyen sokan szívükön viselik a kis Medox sorsát, többek között a Bors is, aki megkérdezte az anyukát a találkozó gyakorlati részéről. Kulcsár Edina elmondta, hogy egyetlen órára hagyta a babát a nagymamákkal, és hogy amint sikerült kezet fognia az olasz filmsztárral, rohant is haza.

A telefon végig a kezemben volt, hogy ha bármi történne otthon, öt perc alatt hazaérjek. Ezt az időt, amíg én távol voltam, Medox végigaludta, fel sem tűnt neki, hogy egy picit távol voltam tőle

– teszi még hozzá Kulcsár Edina a kedélyek csillapítása céljából.

És ha már a kismamáknál tartunk: Görög Zita éppen most posztolt egy friss képet, amin párjával újszülött kisfiukat tartják a kezükben, akit a Blikk szerint Laczkó Timonnak hívnak.

A hét egyik legviccesebb híre pedig az volt, hogy Paulo Coelho posztolt egy képet az Instagramra Ganxsta Zoleeról, az Index is megírta.

Az egészre most reagált a rapper is:

Árpa Attila régi jó ismerősöm, ő hívott péntek reggel, hogy kikerült a kép. Bírom Coelhót, úgyhogy örülök neki, és nagyon megtisztelő, hogy a közösségi oldalán osztotta meg a fotót. Azt írta mellé, hogy maradjak mindig önmagam, én is ezt kívánom neki.

A teljes nyilatkozatot a Blikknél lehet elolvasni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kulcsár Edina egy órára hagyta a babát a nagymamákkal Terence Hill miatt

Szombati hírek: Kulcsár Edina válaszolt a beszólóknak, Görög Zita újszülött kisfiát Timonnak hívják és Ganxsta Zolee pedig reagált a Coelho-ügyre.

2 · Sep 22, 2018 10:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments