Mivel mostanában Shia Labeouf lefoglalja magát azzal, hogy az apját alakítja a saját életéről szóló filmben, a Honey Boyban, egész visszafogottan él, nem őrjöng, verekszik és hisztériázik, csak dolgozik, és látszólag minden oké körülötte. 

 

Látszólag. Kiderült ugyanis, hogy 6 évnyi együttlét (négy év járás, két év házasság) után válik feleségétől, Mia Goth színésznőtől, ráadásul egy másik nő, bizonyos FKA twigs miatt, aki annak idején Robert Pattinson menyasszonya volt, és akinek van tisztességes neve is, Tahlilah Barnett. 

Talán várható lépés volt ez a színész részéről, a házaspárt ugyanis (bár egyes források szerint nem volt hivatalos a 2016-os, Las Vegasi esküvőjük) nem gyakran  lehetett együtt látni , ráadásul arra is volt példa, hogy a színész  annyira megverte Goth-ot , hogy saját bevallása szerint majdnem meg is ölte. 

FKA twigs és Robert Pattinson még 2014-ben kezdett randizgatni egymással, majd két hónap ismeretség után eljegyezték egymást. Házasság nem lett a dologból, hiába jártak még három évig

Az énekesnő-dalszerző és Labeouf állítólag a fent emlegetett Honey Boy című film forgatásán melegedtek össze, és azóta is nagy az összhang közöttük.

Nagyon boldogok vagyunk

- nyilatkozta twigs tömören és lényegre törően a Daily Mail-nek.