Balatonon dolgoztam nyáron pultosként, napi 12–14 órákat. Alkalmanként fogyasztottam drogot, kellett, hogy bírjam az iramot. De sohasem kereskedtem kábítószerrel

- nyilatkozta VV Indián (embernevén Serbán György) a Borsnak, miután ismét ítéletet hirdettek kábítószerügyével kapcsolatban.

A férfit 2016 nyarán helyezték előzetes letartóztatásba drogbirtoklás miatt, majd 2017. január elsején a börtönből házi őrizetbe került, ahol még 11 hónapot kellett eltöltenie, ami már tavaly novemberben lejárt. Azóta szabadlábon védekezhetett, első fokon pedig egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, négy évre felfüggesztve. 

Az ügyész letöltendő börtönbüntetésért fellebbezett, a következő tárgyalás azonban még az előzőnél is kedvezőbb ítélettel zárult: 

most másfél év felfüggesztett börtönt kapott. 

Az egykori valóságshow-szereplő nem tétlenkedett az utóbbi időben, és amíg nem sikerült a médiában elhelyezkednie, és a Nagy Dobásra is várnunk kell még, egyéb munkákkal foglalja le magát: 

Rohadtul éreztem magam attól, hogy a családom terhére vagyok, de hamar kaptam munkát bent: takarítózárkába kerültem. A házi őrizet már sokkal könnyebb volt. Most is két helyen melózok, kulcsos vagyok egy szórakozóhelyen, és segédmunkásként is dolgozom. Sohasem voltam drogfüggő, így elég könnyen tudtam nélkülözni a kábítószert a börtönben, és azóta is

- tette hozzá.