Blake Lively sok mindent bevállal az Instáján, ha az új filmjének, az Egy kis szívességnek a pomózásáról van szó. Múltkoriban például egyszer csak az összes posztját törölte a közösségi oldalról, és minden ismerősét kikövette, beleszámítva a férjét is. Ryan Reynolds pedig már akkor is zseniálisan reagált arra, hogy felesége még őt is törölte a követettjei közül. A színésznő egyébként tényleg imádhatja a filmet, egy ideje kizárólag kosztümöt visel, hogy ezzel is a produkciót népszerűsítse.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Picnic anyone? I’ll bring the tablecloth...

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

Blake Lively legutóbb egy nehezen félreérthető képet posztolt ki magáról és egy meztelen férfiről, - ezzel természetesen szintén a filmet promotálta. A kosztümöt viselő színésznő a férfi mögé állt, szétfeszítette a lábait,  és felfektette a  konyhapultra. A pasinak úgy tűnik, semmi baja nincs az egésszel, mivel még egy pohár martinit is felkínál a színésznőnek.  

Most én jövök!

– írta Blake a kép alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My turn... @asimplefavor *: @timpalen

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,

A celebpár sokat ugratja egymást a nyilvánosság előtt, már rengetegszer széttrollkodták egymás Instáját. Ezúttal sem kellett csalódnunk Ryanben, szerencsére a Deadpool 41 éves színésze most sem vesztette el a humorát, és így reagált a képre:

Kedves pasinak tűnik.

A pár egyébként az előző hónapban ünnepelte a hatodik házassági évfordulóját, mi pedig nagyon reméljük, sosem hagynak fel egymás trollkodásával!