Khloé Kardashian kislányát True Thompsonnak hívják. A baba öt hónapos, és nemhogy fülbevalója van, ami ebben a családban alapfelszerelés – az alábbi képen egy további luxuskiegészítőt is kiszúrtak az internetezők.

View this post on Instagram

💕 My sweet little mama 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Amint azt a cím már elárulta, ezt a partedlit a Guccitól szerezték be a kis True számára, a Daily Mail úgy tudja, hogy egy ilyen partedli 120 dollárba, azaz kb. 33 ezer forintba kerül. Khloé Kardashian egyébként 34 éves, a baba apukája, Tristan Thompson pedig 27.

A realityjükről elhíresült család egyébként annyira ügyel a divatos megjelenésre, hogy egy korábbi alkalommal egy másik fotót posztolt az anyuka ugyanerről a kislányról. Ezen a baba nem étkezéshez volt öltöztetve, hanem valószínűleg egy koktélpartihoz: a teljes szerelése ugyanis divatos csupafekete.

View this post on Instagram

🎶 You are my sunshine! My only sunshine 🎶

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

És amint Cristiano Ronaldo is születése óta oktatja a fiát arra, hogy mik az igazi értékek az életben, ugyanúgy Khloé Kardashian is már most tanítja a lányát arra, hogy nincsen annál nagyobb öröm, mint ha egy Bentley-ben ülhet az ember. Sosem lehet túl korán elkezdeni a nagybetűs életre való felkészülést, kedves nézőink!