Kabát Pétert a Nyerő páros című vetélkedőből és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből is ismeri a közönség, az utóbbit meg is nyerte tavaly év végén. A futballista szerelmével, Róka Adrienne-nel New Yorkban nyaralt nemrég, de a vakáció az utolsó pillanatban két nappal meghosszabbodott, és jóval költségesebbé vált a tervezettnél.

Már hazafelé indultak, amikor a reptérre tartva kaptak egy e-mailt, hogy csődbe ment a Primera Air légitársaság, amivel utaztak volna, és ezért törölték a járatukat, ami miatt kénytelenek voltak új repülőjegyet venni. Mindez a további szállásköltséggel együtt kétmillió forintot emésztett fel, mivel Kabátékkal tartott a futballista testvére és az ő családja is.

Kabáték, miután hazaértek, felvették a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel, hogy visszaszerezzék ezt a tetemes összeget, de több hónapos utánajárás sem vezetett eredményre egyelőre.

Soha nem kapjuk már vissza ezt a pénzt. Persze Peti nem forgolódik álmatlanul emiatt, de dühítő, hogy bármit megtehetnek az ilyen cégek

– többek között ezt mondta az esetről Róka Adrienne. A pár teljes nyilatkozatát a Blikknél lehet elolvasni, ebben a cikkben pedig azt, hogy ugyanők hogyan járták meg idén egyszer már egy zsarolóvírussal is, igaz az ehhez képest jóval kisebb kárt okozott.