Miközben a RTL Klubon a Survivorben gyakorlatilag nyaralgatnak a játékosok, a TV2 szórakoztató műsoraiban szenvednek a celebek. Legalábbis a kedd reggeli bulvárhírek, amelyek címei: Horror a Ninja Warriorban és Dráma a forgatáson, erre engednek következtetni. 

Tóth Andi például A legbátrabb páros első napján pánikrohamot kapott, mert már ezen az alkalmon szembesítették a legnagyobb félelmével: egy ketrecben a víz alá kellett merülnie. Az énekesnő a Blikknek mondta el, hogy a feladat azért váltott ki belőle ilyen heves reakciót, mert gyerekként egyszer majdnem megfulladt. Azóta, ha tengernél jár se szeret túl mélyre menni a vízben.

Ha pedig ennyi dráma nem lenne elég a nézőknek, a csatorna egy másik műsorában, a Ninja Warriorban, Sebestyén Ági (Pumped Gabo exe) szenvedett nagyon durva balesetet. A fitneszversenyző az első akadálynál esett el annyira szerencsétlenül, hogy a forgatásról azonnal kórházba kellett szállítani. Mint kiderült, az eséstől mindkét lábszárcsontja eltört és nyolc órán keresztül műtötték. A baleset egyébként még a nyári forgatáson történt, ám a Blikk beszámolójából kiderült, hogy a celeb még mindig nem épült fel teljesen, az egyik csontja ugyanis nem jól forrt össze, úgyhogy vélhetően újabb beavatkozásra lesz szüksége.

A csatorna természetesen egy videót is közzétett az esetről, úgyhogy ha nem volt elég olvasni róla, akkor itt meg is nézheti: