Várkonyi Andrea élete minden fontos területe váratlan fordulatot vett az utóbbi időben. Kiderült, hogy 12 év után szakítottak Bochkor Gáborral, és ugyan nagy egyetértésben és barátságban nevelik közös kislányukat, Nórit, együttélni már baromira nem szeretnének. Sőt, a Bors azt is tudni véli, hogy Bochkor már be is csajozott, és Várkonyi is egy kollégájával kavar. 

A szakítás hírét éppcsak emésztgetni kezdte a közönség, máris jött az újabb hideg zuhany: a műsorvezetőnő otthagyja a TV2-t, mondván, mivel megszűnik a Micsoda nők! című műsora, nem tudja másban elképzelni magát. A lap szerint Várkonyi már januárban is el akart menni a csatornától, és ugyan az ATV-vel tárgyalt, végül mégis maradt. 

A fentiek nyilván megviselnek egy egészséges lelket is, nem véletlen, hogy Várkonyi szakmai segítséget kér a feldolgozásukhoz. Noha ő maga is pszichológus, vallja, egy külső szemlélő mindig jobban átlátja a problémákat, mint az érintett fél.  

Sokszor felmerült már a kérdés, hogy pszichológusként könnyebb-e egy olyan élethelyzetet feldolgozni, amilyenben én va­gyok most. A válaszom erre az: igen is, meg nem is. Ki tudom elemezni, hogy mi történik velem érzelmileg, de mivel érintett vagyok, képtelenség végigmennem a feldolgozás útján segítség nélkül. Szerencsém van, mert a szakmám miatt egyébként is mellettem áll egy külső szemlélő, aki segít. Szóval igen, én is pszichológushoz járok, már évek óta

- nyilatkozta a Borsnak a műsorvezető, majd hozzátette, nehezen szokja meg, hogy vadidegen emberek az utcán, a boltban, akárhol és bárhol az ő magánéletével vannak elfoglalva, kérdezgetik és véleményt nyilvánítanak róla. Tisztában van vele, hogy a nézők 14 év után úgy érzik, ismerik őt, de ezt akkor is furcsának találja. 

Szerencsére vannak barátaim, akikkel megbeszélem az ügyeimet, úgyhogy érzelmileg egyébként rendben vagyok

- tette hozzá. Bochkor Gábor ugyanakkor kevéssé viseli könnyedén a helyzetet, a Story magazinnak egy ismerős nyilatkozott a témában, hogyaszondja: 

Őt hagyták ott, Andi költözött el, ami nagyon megviselte. Nem is elsősorban az, hogy elhagyták, hanem az, hogy elvesztette a családfő szerepét. Nagyon szereti a lányát, Nóri a mindene, ezért felépített egy olyan világot, amelynek ő a fő védelmezője. Most ez a világ omlott össze, ezért rogyott meg Gábor.

Mit írnak még a lapok? 

  • Puzsér Róbert bejelentkezett a főpolgármesteri posztért, az erről szóló közleményét az Indexhez juttatta el tegnap este. Ebben azt taglalja, hogy nem lesz egyik párt jelöltje sem, ugyanakkor minden párt támogatására számít. „Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára” - írta. 
  • Pásztor Anna szerint nem véletlen, hogy az utóbbi hónapokban ketten is meg akarták késelni, ahogy az sem, hogy egy férfi miatta vetette ki magát a hatodik emeletről. A Borsnak adott nyilatkozatából, mivel az elég csapongó, és egyszerre szól hedonizmusról, szexről és a késelésekről, nehéz leszűrni a konklúziót, de valami olyasmiről lehet szó, hogy vissza kell vennie, kevesebbet kellene beszélnie a szexről, és többet kéne adnia a közönségének. 
  • Zámbó Krisztián úgy nyilatkozik 8 éve tartó kapcsolatáról, mintha annak sose lett volna vége, és mintha nem játszott volna közre abban, hogy kiköltözött Dömösre, és Zámbó K. Jimmbóra változtatta a nevét. Most ugyanis azt nyilatkozta a Story magazinnak, hogy noha olykor meg akarják egymást fojtani, mégis a sok, kapcsolatukat fűszerező veszekedés ellenére tök jól kijönnek egymással a barátnővel, Takács Zsuzsival, szeretik egymást, és közös vállalkozást (egy szépségszalont ÉS egy vendéglátóegységet) akarnak indítani, hogy még munka közben se kelljen nélkülözniük egymást.