Azt állítja a People magazin, hogy Justin Bieber totál kiborult, miután megtudta, milyen állapotban van volt barátnője, Selena Gomez. Az énekesnő ugyanis az utóbbi időben kétszer került kórházba alacsony fehérvérsejtszáma miatt, a sok stressz pedig oda vezetett, hogy pánikrohamot kapott, és rájött, mentális segítségre is szüksége van. 

Egy fotós állítólag pont azt a pillanatot örökítette meg az énekesről, amint vigasztalhatatlanul zokog, és még a mellette ülő felesége, Hailey Baldwin sem tudja megnyugtatni. A fényképész a távolból azt is hallani vélte, hogy Bieber épp ekkor értesült Gomez problémáiról, ezért akadt ki ennyire. 

Ha hihetünk a 25 méterről is kiválóan halló fotósnak (és a forrásnak, aki ezt a lapnak megerősítette), nem irigyeljük a Baldwin-lányt, hogy ehhez kellett asszisztálnia. Egyébként nem ez lenne az első eset, hogy a zenész sírva fakad nyilvánosan, szóval annyira nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy tényleg nem csak az orrát fújta vagy tüsszentett egy méreteset. 

Justint mindig is foglalkoztatni fogja, hogy mi van Selenával. Nagyon nehezen viseli, amikor azt hallja, hogy nincs jól. Mindketten sokat szenvedtek a szakításuk után, de Justin mindig is együtt fog érezni a lánnyal. A legjobb akar lenni a számára. Egészségesnek és boldognak akarja látni

- nyilakozta a forrás.