Selena Gomez egyetlen dolgot furcsáll Justin Bieber eljegyzésével kapcsolatban

vik
2018.07.11. 13:34

Szinte mindenkit ledöbbentett a hír, hogy Justin Bieber csupán hét hónapnyi együttjárás után hivatalosan is elkötelezte magát Stephen Baldwin 21 éves, Hailey nevű lánya mellett, szóval várható volt, hogy a hír hallatán az énekes exe, Selena Gomez is körbe fogja forgatni a szemét párszor. Ez állítólag meg is történt, és bár ő egy árva szót sem hajlandó nyilatkozni az ügyben, hálistennek ott vannak körülötte a jól értesült források, akik minden létező hírportálnak beszámolnak az énekesnő érzéseiről. 

Volt, aki azt mondta, hogy Gomezt egyenesen sokkolta a hír, de aztán hamar megbarátkozott vele, mások szerint meglepődött, egyesek pedig úgy vélik, Gomezt pont nem érdekli az egész úgy, ahogy van. 

tk3s ag154722 01

Tudjuk, hogy ennyi ellentétes információ közül nem túl könnyű kihámozni a valósat, úgyhogy főként a hiteles hírforrásként számon tartott E-News-ra fogunk hivatkozni a témában. A lapnak egy, az énekesnőhöz közelálló ismerős így nyilatkozott: 

Selena, ismerve Justint, egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy eljegyezte a barátnőjét, azon viszont igen, hogy ennyire hamar. De a nap végére már egyáltalán nem izgatta az egész, Selena ugyanis már teljesen túltette magát Justinon

- mondta, majd hozzátette, hogy Gomez amúgy is hiába próbálta rendbe hozni ezt a kapcsolatot legutóbb, esélye sem volt. 

Selena, amióta Justin kikerült a képből, lényegesen jobb irányba tart, mint eddig. Feldolgozta már a szakítást, és csak magával törődik. Nem érdekli a randizás, de boldogan tölt időt a barátnőivel vagy egyedül a templomban. 

Egyesek szerint azonban többet mond minden szónál az, hogy az eljegyzés hírének napján Selena Gomez magára öltött egy pulóvert, amelyen a következő felirat állt

CSAK AZ ERŐSEK ÉLIK TÚL. 

Selena Gomez és Justin Bieber, amióta szárba szökkent a szerelmük, jórészt se veled, se nélküled kapcsolatban álltak egymással. Egy darabig szerették egymást, aztán inkább szakítottak, majd az énekesnő The Weeknd-del járt, de később megvilágosult, és rájött, hogy mégis Justin Bieber az ő igaz szerelme. De már ez is elmúlt.