Szinte mindenkit ledöbbentett a hír, hogy Justin Bieber csupán hét hónapnyi együttjárás után hivatalosan is elkötelezte magát Stephen Baldwin 21 éves, Hailey nevű lánya mellett, szóval várható volt, hogy a hír hallatán az énekes exe, Selena Gomez is körbe fogja forgatni a szemét párszor. Ez állítólag meg is történt, és bár ő egy árva szót sem hajlandó nyilatkozni az ügyben, hálistennek ott vannak körülötte a jól értesült források, akik minden létező hírportálnak beszámolnak az énekesnő érzéseiről. 

Volt, aki azt mondta, hogy Gomezt egyenesen sokkolta a hír, de aztán hamar megbarátkozott vele, mások szerint meglepődött, egyesek pedig úgy vélik, Gomezt pont nem érdekli az egész úgy, ahogy van. 

Tudjuk, hogy ennyi ellentétes információ közül nem túl könnyű kihámozni a valósat, úgyhogy főként a hiteles hírforrásként számon tartott E-News-ra fogunk hivatkozni a témában. A lapnak egy, az énekesnőhöz közelálló ismerős így nyilatkozott: 

Selena, ismerve Justint, egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy eljegyezte a barátnőjét, azon viszont igen, hogy ennyire hamar. De a nap végére már egyáltalán nem izgatta az egész, Selena ugyanis már teljesen túltette magát Justinon

- mondta, majd hozzátette, hogy Gomez amúgy is hiába próbálta rendbe hozni ezt a kapcsolatot legutóbb, esélye sem volt. 

Selena, amióta Justin kikerült a képből, lényegesen jobb irányba tart, mint eddig. Feldolgozta már a szakítást, és csak magával törődik. Nem érdekli a randizás, de boldogan tölt időt a barátnőivel vagy egyedül a templomban. 

Egyesek szerint azonban többet mond minden szónál az, hogy az eljegyzés hírének napján Selena Gomez magára öltött egy pulóvert, amelyen a következő felirat állt

CSAK AZ ERŐSEK ÉLIK TÚL. 

Selena Gomez és Justin Bieber, amióta szárba szökkent a szerelmük, jórészt se veled, se nélküled kapcsolatban álltak egymással. Egy darabig szerették egymást, aztán inkább szakítottak, majd az énekesnő The Weeknd-del járt, de később megvilágosult, és rájött, hogy mégis Justin Bieber az ő igaz szerelme. De már ez is elmúlt.