14648535 2e81e0456d1cc13d1232f23e050c5aa0 o

Várkonyi Andreának minden napja egy dráma

2018.10.15. 07:38

Október 12-én derült ki, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata véget ért. 12 együtt töltött év után külön költöztek. Akkor, egy közösen kiadott nyilatkozatból lehetett tudni, hogy lehet, hogy ez még nem végleges. Ugyanakkor Várkonyi Andrea pár nappal később már határozottan azt nyilatkozta, hogy a műsorvezetővel nincsenek együtt. A Bors arról is értesült, hogy Bochkor hónapok óta "egy fiatalabb szépséggel múlatja az időt", míg Várkonyi "sármos kollégája oldalán vigasztalódik."

A műsorvezetőnő most a Borsnak beszélt az elmúlt hét történéseivel kapcsolatban. A magánéletéről nem kívánt nyilatkozni, de a következők derültek ki:

Orvosként, belgyógyászként és pszichológusként minden napja egy dráma. Éppen ezért fontos, hogy aki segítő szakmában dolgozik, a képzése során tegyen szert önismeretre, hisz csak akkor tud másoknak segíteni. Fontos, hogy egy pszichológus ne bonyolódjon bele érzelmileg a történetébe, különben nem tud segíteni. Nem halhatok bele, ha meghal egy betegem! Az önismeret elengedhetetlen. Ezért is járok magam is szakemberhez 

- mondta, majd arra is kitért, hogy nem szeretne a tévézésnek hátat fordítani, de egyelőre nincs kilátásban semmi érdemleges.

(Bors)