Emma Watson MEGINT bepasizott

vik
2018.10.18. 12:02

Emma Watson szerelmi életéről lassan percről-percre kell tudósítanunk, ennyire gyors ütemben változik ugyanis.  Legutóbb arról számoltunk be, hogy szakított aktuális pasijával, a Glee című sorozat Sam Evans-ét alakító Chord Overstreettel, akivel a szomorú végkifejlet előtt csupán fél évet töltöttek együtt, azt is elég nagy titokban. 

Ez a nagy titkolózás egyébként régóta jellemzi a színésznőt: Overstreet előtt, 2017 márciusában még egy Mac nevű fickóval járt, akiről a nevén, és azonkívül, hogy technikusként dolgozik a Szilícium-völgyben, nem sokat lehetett tudni. Előtte meg ott volt az üzletember William Knight, akivel aztán totál összezavarták a rajongókat, így sosem lehetett megtudni, hogy mikor jöttek össze (ha egyáltalán), és ehhez képest mikor szakítottak. 

GettyImages-527359366

Éppen a fentiek okán rettentően szokatlan, hogy a színésznő a napokban NYILVÁNOSAN mutatkozott, sőt, nemcsak mutatkozott, hanem csókolózott is egy férfival. A paparazzók után persze az újságírók is komoly oknyomozást folytattak, így kiderült ez-az a fiatalemberről. 

Úgy hívják, hogy Brendan Wallace, New Yorkban él, és egy tecnnológiai cég vezérigazgatója. Azt beszélik, ő alapította az első latin-amerikai Ubert (a Cabify-t), és a Fifth Wall  befektetői társaságot. A  Princeton Egyetemen szerzett politikatudományi és közgazdasági diplomát, de járt a Stanfordra is. 

Nos, e butának nem éppen nevezhető fiatalember szájában látták Emma Watsont a napokban, méghozzá Mexikóban, egy étteremben. Állítólag oda utaztak, hogy pihenjenek egyet. A paparazzókat és egyéb forrásokat azonban nem lehet kikerülni még egy másik országban sem, így kiderült, mennyire szenvedélyesen másztak egymásra ott, akkor. 

Hatalmas mosoly volt az arcán, látszott rajta, mennyire jólérzi magát ezzel a pasival. Sokat beszélgettek és nevettek, egy boldog párnak tűntek, akik épp együtt nyaralnak 

- nyilatkozta egy szemtanú. 

Egy másik pedig azt mondta, a páros sok időt töltött egy privát medencénél, simogatták egymás hátát, és bújtak egymáshoz. Megint egy másik forrás szerint elutaztak egy farmra is, ahol tevegeltek és motoroztak. Nos, kijelenthetjük, hogy ennyi információt még a színésznő egyetlen kapcsolatáról se tudtunk meg soha, szóval elégedettek lehetünk. Sőt, talán ez még csak a kezdet.