Jon Hamm a Mad Men (Reklámőrültek) című sorozat főszereplőjeként vált sztárrá, és már akkoriban is többször kerengett az a téma az internet különböző bugyraiban, hogy a színésznek milyen nagy pénisze lehet. Mindezt nadrágon átsejlő dudorokra alapították az éles szemű rajongók, és most, hogy Hamm a Mad Men kreatorának új sorozatában, a The Romanoffsban is szerepet kapott, újra előkerült a farokméret kérdése is.

Egy színésznek a lehető legtöbbet meg kell tennie azért, hogy promotálja a filmet vagy sorozatot, amiben szerepel, és ebbe, úgy tűnik, Jon Hamm esetében beletartozik az is, hogy a fáradhatatlanul vicceskedő James Corden egy undorítókajás játék közben megkérdezze tőle, hogy mekkora a pénisze. Nézze meg alább a pillanatot, ami valószínűleg nem fog bekerülni a televíziózás történelmének legmagasztosabb eseményei közé. Ha ön folyton a hazai adókon látható műsorok színvonalán kesereg, akkor most szólunk, hogy külföldön sem feltétlenül jobb a helyzet.

Jon Hamm feltehetőleg négy okból nem válaszol a kérdésre:

  1. Mert úriember.
  2. Mert úriember.
  3. Mert ha elmondaná, hogy mekkora, akkor nem lenne tovább értelme a találgatásoknak, és így ennyivel is kevesebbet lenne szó Jon Hammről, illetve az alkotásokról, amikben szerepel.
  4. Mert úriember.

De legalább azt megtudtuk ebből, a Towerloadnál talált hírből, hogy James Corden az a műsorvezető, aki a vendége elé helyez egy tál bikacsököt, majd megkérdezi, hogy na és a kedves vendégnek mekkora a farka és ezt viccesnek találja. Plusz lett egy jó alkalmunk, hogy újranézzük a The Romanoffs trélerét. Ön hány színészt ismer fel a parádés szereposztásból Jon Hammen kívül?