Lola nemrégiben betöltötte a harmincat, és úgy érzi, az élete tökéletes irányba halad. Új élethelyzetéről a Story magazinnak mesélt viszonylagos részletességgel, bár lehet, hogy annál még részletesebben, mint amit mi a Blikkben találtunk. Mindegy is, úgyis az a lényeg, hogy jelenleg iszonyú boldog, a karrierje remekül alakul, és olyan szerelmes, hogy ketté áll a füle tőle. 

 

A férfit, akivel jár, Norbertnek hívják, szervezéssel foglalkozik, és ugyan csak mostanában alakult közöttük romantikus kapcsolat, már régóta ismerik egymást. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #tb

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Talán a sors akarta, hogy érettebb fejjel, a párkapcsolati hibákból tanulva, tapasztaltabban jöjjünk össze. Korábban is kedveltem, de soha nem gondoltam, hogy valaha is egy pár lesz belőlünk. Norbi szervezéssel foglalkozik, különböző rendezvények előtt rengeteget beszélgettünk, sokáig észre sem vettem, hogy ezek a találkozások egyben már randevúk is. A munkamegbeszélések legfeljebb húsz percesek szoktak lenni, a mieink jóval tovább tartottak

- mondta el a lapnak az énekesnő. 

Szerintem méltó partnerei vagyunk egymásnak, fontosak vagyunk a másik számára, ennyire egy hullámhosszon még soha senkivel nem voltam, mint vele. Egyszóval most minden szempontból úgy élek, ahogyan mindig is akartam

- tette hozzá, amit tökéletesen megértünk annak fényében, hogy a huszas évei elején elbulizott-elivott néhány évet az életéből, amelyekből szinte semmire sem emlékszik.