A Fem3 csatornán a Micsoda nők! című műsorban Steiner Kristóf és Fresh Andi azt mesélték, hogy egy osztályba jártak általánosban, ötödiktől. Ugyanitt Lola azt vallotta be nagy kacagások közepette, hogy a 20 és 22 éves kora között csak koncertezni meg bulizni járt, és semmi mást nem csinált. A bulizás alatt itt kemény alkoholfogyasztást is kell érteni, az énekesnő így mesél erről az időszakról, aminek egy részéről alig maradtak meg emlékei:

Az a két év olyan, mintha egy nagy sötét folt lenne. Nem mentem haza a családomhoz, és ezt nagyon-nagyon bánom. Kis szivacsnak hívtak abban az időben. [...] Nem lenne baj, ha ez nem történt volna meg.

Bár a téma hahotázva lett felvezetve, egy idő után Lola hozzáteszi, hogy ez így azért nem annyira vicces.

És még...

  • Amint azt az RTL honlapja is írja, a Barátok köztben Hannát baleset érte tegnap este. Ennek fő oka, hogy az őt alakító színésznő, Nyári Dia terhes, ezért most egy ideig nem tud forgatni, úgyhogy valahogy ki kellett őt írni a sorozatból.
  • Rubint Réka azt írja az Instagramján, hogy a férje elvitte romantikázni Csopakra, ahol Schobert Norbert 1990-ben a katonaságot töltötte egy Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központban.
  • Singh Viki pedig a Reggeliben mesélt arról, hogy 3 hónap alatt 10 kilót fogyott, de még le szeretne adni egy kicsit. Mindezt azért, mert megnézte, hogy mire keresett rá a neten a szerelme, és azt látta, hogy vékonyabb nők érdeklik, ezért Singh Viki úgy érezte, hogy meg kell felelnie a férfi elvárásainak.