Pintér Tibor és jóval fiatalabb barátnőjének a kapcsolatát remekül lehetett követni a hírekben, a nemrég nyilvánvalóvá vált feszültségek most a héten szakításhoz vezettek. Erről beszélt a Tenya néven is ismert színész a Fem3Caféban, az interjút alább lehet megnézni.

A műsorvezetőnő azzal a felütéssel kezdi a beszélgetést, hogy jaj, ezek a szörnyű bulvárlapok nem átallanak más szakításán csámcsogni (ahelyett, hogy a TV2 másik műsorát, a Sztárban sztárt promóznák) – majd ő maga is a szakításáról kezdi kérdezni Pintér Tibort. Aki először utal az őt megelőző interjúra, amiben valaki egy sokkal fajsúlyosabb témát tárgyalt („konkrétan a halálból jött vissza”), majd a frissen újra agglegénnyé vált híresség olyan választ ad, ami zene a füleinknek, mert .

Ilyenkor mindig szégyellem magam és nincs kedvem ilyenekről [magánéletről, szakításról] beszélgetni, de tudom, hogy attól vagyunk színészek, celebek, hogy [ilyenekről beszélünk]... Ezekről beszélni kell. Én mindig azért beszélek ezekről, mert először is én akartam, hogy híres legyek. Most már nem akarnék annyira az lenni, mert pontosan ilyenekkel jár, de azt gondolom, hogy ha ezt megosztom emberekkel, akkor lehet, hogy tanulnak belőle.

Pintér Tibor elmondja ezután, hogy a korkülönbség és volt barátnője előélete tette nagyon nehézzé ezt a kapcsolatot, amit a Pygmalionból/My Fair Ladyből ismert Higgins professzor és Eliza Doolittle szerelméhez hasonlított. Ebben a felállásban természetesen Pintér a professzor, aki próbálja tanítani, formálni az egyszerűbb körülmények közül érkezett lányt. Korábban is alkalmazott már Pintér egy pár keresetlen jelzőt erre a lányra, most a közönséges szó került elő. A lényeg mindenesetre:

Azt beszéltük meg, hogy költözzön el, mert azt gondoljuk, hogy ez mindenképpen jótékony hatással lesz a jövőnkre.

Azt egyelőre ők maguk sem tudják, hogy ezután egy végleges szakítás következik-e majd, vagy esetleg folytatják ezt a kapcsolatot, mindenesetre Pintér azt mondja, a végleges szakítást jelenleg valószínűbbnek tartja.

Itt a teljes videó, nézze meg, aki szeretné!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor szégyelli magát, hogy a szakításával celebkedik

De azt mondja, ő akart híres lenni, és az ezzel jár, úgyhogy ez van. És el is meséli, miért költöztek szét jóval fiatalabb barátnőjével.

32 · Oct 19, 2018 09:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments