Úgy fogalmazunk a címben, mintha csak egy amfAR-gála létezne a világon, pedig ez az AIDS-kutatást támogató szervezet évente több estélyt is szervez, szóval kell a pontosítás: ezúttal a Los Angeles-i amfAR-gáláról van szó, amit a múlt csütörtök éjjel rendeztek. Katy Perry és Orlando Bloom kicsit rejtélyes viselkedése kapcsán már írtunk erről az eseményről, hát most a heti trendben nézzük, kik voltak a legszebbek, legszexibbek!

Heidi Klum

Kezdjük Heidi Klummal, aki ezúttal inkább a divatozást választotta a szexiskedés helyett: ez a fazon relatíve visszafogott ahhoz képest, amiket a modell-műsorvezető néha bevállal. De voltak bőven elegen Heidi Klum nélkül is, akik kipakoltak-villantottak ezt-azt, szóval értékeljük inkább ennek a ruhának a különleges fazonját! Ezek a bő, virágokkal díszített ruhaujjak kifejezetten spanyolos hangulatot adnak ennek az estélyinek, és ezt a vonalat talán érdemes lett volna a kiegészítőkben is kicsit továbbvinni. De Heidi Klum úgy érezte, hogy erre az estére ennyi is elég, és nyilván jobb, ha divattémákban nem nagyon vitatkozunk Heidi Klummal.

Victoria Justice

Victoria Justice egy 25 éves énekes-színésznő, aki aznapra egy neonzöld (vagy ez már sárga?) összeállítást választott. Feltételezzük, hogy egy ilyen szőrmekabát Los Angelesben még októberben sem éppen indokolt, az amerikai énekesnő bent a gálán le is vette azt, bármennyire jól passzolt a többrétegű, de áttetsző estélyihez. Nem szóltunk még külön, de természetesen mindenkiről több kép van a fotóösszeállításban, klikkeljen, különben nem lát mindent!

Desi Perkins

Desi Perkins egy szépségtémában utazó blogger, aki az Instagramon és a Youtube-on teszi közzé fő műveit. Erre az estére egy kifejezetten feltűnésmentes sminket választott, még az ajkait is átszínezte testszínűre. Na de úgyis elég látványos önmagában ez a ruha, Desi Perkins szemlátomást nem próbálja elvonni a tekinteteket a dekoltázsáról és merészen felsliccelt szoknyájáról.

Nina Seničar

A gála királykisasszonya Nina Seničar volt, aki az életben nem hercegnő egy palotában, hanem egy szerb származású modell-színésznő Hollywoodban. Erre a gálára úgy ment el, mintha egy élőszereplős Disney-mesefilm meghallgatására készülne, igaz, azért a mesék királykisasszonyainak ennél egy kicsit diszkrétebb dekoltázsa szokott lenni. Desi Perkinshez hasonlóan ő is szűkmarkúan bánt a színekkel sminkeléskor, a fodrásza pedig nagyon precíz, szinte szigorú hajat csinált neki.

Willam

És akkor most jöjjön Willam, aki nem csak az aranyfog miatt lóg ki egy kicsit a többiek közül. Ő színészként és transzvesztita előadóként dolgozik, a RuPaul's Drag Race tette híressé hat évvel ezelőtt, és mostanában azért látjuk többet a szokásosnál, mert kapott egy kicsi, de emlékezetes szerepet a Csillag születikben Lady Gaga mellett. Ebből a testszínű-arany összeállításból csak a paróka lila tincsei kacsintanak ki itt-ott, Willam önmagához hűen egy extranőies fazont választott, ami talán kicsit jobban hasonlít arra, amit az eggyel felette tárgyalt modell visel, mint Willam szeretné, dehát ilyenek ezek a vörösszőnyeges események.

Carmen Electra

Önnek ki tetszett a legjobban?

A végére maradt Carmen Electra, aki klasszikus-időtlen hollywoodi csillogást hozott erre a gálára. A 46 éves modell-színésznő egy éjkék estélyiben jelent meg, amit az art deco stílusra emlékeztető mintával láttak el, de persze úgy, hogy az minél jobban karcsúsítsa a ruha viselőjének alakját. Nyilván a mellrésznél Electra szerint nincs szükség karcsúsításra, szóval a minta, illetve az egész ruha csak az alatt kezdődik, dehát nem most látjuk először ezt a dekoltázst sem.

Carmen Electra nem egy nagy forradalmár a divat terén, azt viseli, amiről tudja, hogy jól áll neki, nem variál a dolgokon csak úgy a kísérletezgetés kedvéért. A haja is kb. mindig valami ilyesmi szokott lenni, és érdemes megfigyelni, hogy Willam kivételével mindenkinek középen kettéválasztott frizurája volt ezen az estén. Nos, önnek ki tetszett a legjobban? Kérjük, gazdagítsa az internetet a véleményével, ajándékozza meg a cikk összes ezt követő olvasóját a szavazatával!