Rékasi Károly motorbalesete nemcsak a testére, hanem a lelkivilágára is komoly hatást gyakorolt, így a klinikai halált, a kilenc műtétet és a maradandó egészségkárosodást  nem is könnyen dolgozta fel. Olyannyira nem, hogy röviddel a baleset után olyan kilátástalannak érezte az életét, hogy véget akart vetni neki. 

Három évvel ezelőtt volt egy időszak, amikor eljutottam arra a pontra, hogy én így nem akarok élni, és meg is terveztem, hogyan hagyhatom el a földi létet. Akkoriban nagyon kilátástalannak láttam a jövőmet

- részletezte a Meglepetés magazinnak a színész, amire mi a Blikk-ben bukkantunk.

Később egy életmód-tanácsadó és Pikali Gerda szerelme segítette át a rémes időszakon, ugyanakkor még mindig nem tudja elfelejteni a történteket, és ennek elsősorban, vallja, a környezete az oka. 

Az egyik lábamra sántítok, mert nem egyforma hosszú a kettő. Az emberek ezt észreveszik, és általában nincs bennük annyi empátia, hogy ne szembesítsenek vele. Ilyen-olyan formában megjegyzik, hogy látják, még mindig nincs minden a legnagyobb rendben velem. Már régen szakítottam volna a múlttal, de a külvilág nem engedi

- nyilatkozta, majd hozzátette, hogy a memóriája sem az igazi mostanában, ezért nehezebben tanulja meg a szerepeit, mint annak idején. 

Rékasi Károlynak nemrégiben autóbalesete is volt, amelyben szerencséjére egyáltalán nem sérült meg. 

Evezzünk boldogabb vizekre, és nézzük meg, mit írnak még a lapok!

  • Sallai Nóra, aki a Jóban rosszban című sorozatban Mónika nővért játssza (a tavalyi Story-gálán pedig madárlesnek öltözött) bejelentette, hogy kisbabát vár. A gyerek neméről, és arról, hogy pontosan mikorra várják, nem nyilatkozott, így az NlCafé spekulálta ki, hogy nagyjából december-január környékén kell szülnie. Meglátjuk. 
  • Két közös céget vezet Geszti Péter és felesége, Ditz Edit, és ugyan olykor vannak köztük súrlódások, ez nem befolyásolja a közös munkát. (hot! magazin
  • Cseke Katinka négy hónap alatt harminc kilót fogyott, így a jelenlegi nyolcvan kilója elismerést érdemel, mert százhatról slankult ekkorára. Új alakját, mondja, egy indiai receptúrának (bármit is takarjon ez), a gluténmentes életmódnak és heti két edzésnek köszönheti. Tervei szerint egy napon 69 kiló lesz. (Bors)