A 31 éves színésznő-énekesnő, Hilary Duff és barátja, Matthew Koma producer az Instagramon jelentették be, hogy október 25-én megszületett közös kislányuk, Banks Violet Bair. A baba születésében nemcsak annak ténye érdekes, hanem a helye is, Duff ugyanis Los Angeles-i otthonukban szült. 

Banks Violet Bair egy kicsit máris ellopta a szívünket. Csütörtök délután, az otthonunkban csatlakozott a világunkhoz. Egy csoda! 

– írta a poszt mellé a friss anyuka.  

Egy gyönyörű kislányt, húgot és legjobb barátot köszönthetünk az életünkben

– fűzte hozzá apuka, aki azt is elmondta, hogy úgy érzi, nem is lehetnének boldogabbak attól, hogy a családjuk egyre csak gyarapodik, amiért hálát adott annak is, aki ezt most lehetővé tette számukra. (Igen, még mindig a babáról van szó). 

Hilary Duffnak van már egy hatéves kisfia (Luca Cruz Comrie) a volt férjétől, Mike Comrie jégkorongozótól. Tőle 2016-ban vált el, aztán a Tinderen próbált bepasizni. 2017 januárjában jött össze mostani szerelmével, Matthew Komával, akivel márciusban egy rövid időre szakítottak (állítólag túl elfoglaltak voltak ahhoz, hogy egymással foglalkozzanak), aztán októberben újra összejöttek. Azalatt a pár hónap alatt, amíg egyedül volt, nyilvánvalóan szingliként adott interjút, és egyszer azt mondta, borzasztó egyedül lenni, és nem mostanában fog ismét gyereket szülni. Hát, ez nem jött össze.