Nálunk csak 2019-ben mutatják majd be a kissé nevetségesen hangzó Kitörölt fiú címmel az eredetiben a Boy Erased címet viselő filmet, amelynek legfontosabb alkotói láthatók a fenti képen. A rendező és egyik színész Joel Edgerton, Nicole Kidman pedig egy anyát játszik, akinek a fiáról kiderül, hogy meleg. A fiút Lucas Hedges alakítja, és a sztori magvát az adja, hogy a srácnak el kell mennie egy heteróvá átnevelő programra. A film további színészei között van Troye Sivan, és ebben a heti trendben a két fiatalembert mutatjuk be önnek, mert nagyon fontos tagjai ők a generációjuknak, de nálunk méltatlanul kevés szó volt eddig róluk. Ez a heti trend, szóval próbáljuk őket öltözködésükön keresztül megközelíteni!

Trendi Lucas Hedges

Szóval most hétfőn volt a Boy Erased premierje, és ezen a főszereplő Lucas Hedges egy olyan öltönyben és ingben jelent meg, amire a trendi jelzőt találtuk a legmegfelelőbbnek. A film témájához is remekül illik, hogy Hedges a hagyományos férfiegyenruhát viseli, de egy divatos-szokatlan színben, ráadásul egy olyan inggel, aminél kevésbé macsó ruhadarabot nehéz elképzelni. A mindössze 21 éves Hedges saját magánéletéről azt mondta, hogy vonzódott már férfiakhoz és nőkhöz is, és úgy gondolja, ő is rajta van valahol az LMBT-spektrumon, de melegnek nem tartja magát, még csak biszexuálisnak sem feltétlenül.

Művészes Lucas Hedges

A New York-i divathéten még februárban volt a fenti szerelésben Lucas Hedges egy divatbemutatón. Ha a képre kattint, megnyílik a galéria és sokkal többet fog látni mindenből, de azért persze szerepeljen itt a szövegben is, hogy ehhez a fekete garbóhoz és bordó zakóhoz Hedges egy sötétzöld nadrágot viselt. Főleg a garbótól van nagyon művészuras hangulata ennek az összeállításnak, és ha valaki megteheti, hogy művészúrnak adja ki magát 21 évesen, akkor Hedges valószínűleg az: a Manchester by the Sea-ért (A régi város) a legjobb mellékszereplő Oscarjára jelölték, tavaly pedig két nagyon erős filmben szerepelt, a Ladybirdben és a Három óriásplakát...-ban. Más tíz évvel idősebb korában is büszke lenne egy olyan filmográfiára, mint amit Hedges már most a magáénak mondhat.

Hétköznapi Lucas Hedges

De ne feledkezzünk meg arról, ami Hedgesnek a legfontosabb tulajdonsága: akármit is vesz fel, akármiben is játszik, mindig van benne valamennyi a normális, szimpatikus átlagsrácból. Valamennyi? Általában rendkívül sok. Az ember mindig magára ismer benne, vagy ha nem is magára, valakire, akit nagyon jól ismer és szeret. Ez persze a legkönnyebben akkor megy, amikor Hedges sima, hétköznapi, nem sztáros átlagruhában van, farmerben meg szürke pulcsiban, mint fent.

Trendi Troye Sivan

És akkor folytassuk a Boy Erased egy másik színészével, Troye Sivannal, akitől szintén kiválasztottunk egy trendi, egy művészes és egy hétköznapi ruhás szettet. Troye Sivan szintén nagyon fiatal (23 éves), de elég sok szempontból az ellenéte Hedgesnek. Nem amerikai, hanem Dél-Afrikában született és Ausztráliában nőtt fel, nem átlagos külsejű, hanem feltűnően vékony és csinos, valamint 18 éves kora óta melegként mutatkozik be. Azért a Boy Erased premierjén ő is egy olyan öltönyben volt, ami nagyban megfelel a hagyományos férfiegyenruhával szemben támasztott elvárásoknak, csak persze feltűnően nagy neki, dehát újabban ez a trendi, elég csak Tilda Swinton múlt heti nadrágjára emlékeztetnünk.

Művészes Troye Sivan

Troye Sivan színészként jóval szerényebb sikereket mondhat magáénak, mint Lucas Hedges, de azért neki sem ez élete első filmje, ráadásul a színészi karrier mellett népszerű Youtube-csatornát működtet, sőt, a főállása a popsztárság, idén már a második albuma jelent meg Bloom címmel, amin egy dalt Ariana Grandéval énekel együtt. Szóval Sivannak simán ott volt a helye az idei Met-gálán, ahol egy vörös szmokingban és átlátszó felsőben mutatta meg mennyei testét és extravagáns ízlését a nagyközönségnek.

Hétköznapi Troye Sivan

Melyik srác és melyik stílusban tetszett a legjobban?

A végére pedig Troye Sivantól is választottunk egy olyan öltözéket, amiből valami fogalma lehet arról az embernek, hogy nagyjából hogyan öltözik ez a srác a hétköznapokban. Mint aBoy Erased premierjén, itt is volt rajta valami túlméretes: egy XXL-es ing. De közben meg jó szűk nadrág volt hozzá, ami főleg feketében még jobban kiemeli, hogy milyen magas és vékony srácról van szó.

És ezek szerint Troye Sivan a hétköznapokban is szeret egy kicsit többet megmutatni magából, mert a nyitva hagyott ing alatta az atlétával csinál neki egy diszkrét férfidekoltázst, de ezt esetleg annak is betudhatjuk, hogy Sivan trópusi éghajlaton nőtt fel, szóval nyilván nincs hozzászokva a nyakig begombolt öltözékekhez.

Hát részünkről egyelőre ennyi Lucas Hedgesről és Troye Sivanról, most ön jön: szavazzon! Melyik srác melyik stílusban áll a legközelebb önhöz?