Julia Robert öltözködését nem igazán szoktuk figyelemmel kísérni, mert ő attól olyan nagy sztár, hogy a filmjeiben hitelesen tudja eljátszani, hogy ő csak egy szimpi-átlagos-hétköznapi ember, és ebben nyilván segít az is, hogy a valós életben sem visel ladygagásan extrém vagy kihívóan szexi dolgokat, hanem úgymond normálisan öltözködik. Amiről meg elég nehéz érdekes cikkeket írni.

Hát erre a héten eléggé elcsodálkoztunk, hogy az 50 éves színésznő milyen fura kosztümöt vett fel, ráadásul egy divatgálára, ráadásul a stylistjával egymás ikertestvéreinek öltözve. És most jön még egy ráadásul: szerdán a sorozatának a premierjén megint egy hasonlóan fura szettet viselt. Ilyen dupla agymenése volt a héten pont Sigourney Weavernek is, és valami van most a levegőben a jelek szerint, mert könnyedén össze tudtunk szedni még egy heti trendre való nőt az eheti termésből, aki szokatlanul (és) különlegesen volt felöltözve egy-egy fontos eseményen.

Nézzük meg őket szép sorban, aztán válasszunk közülük kedvencet!

Julia Roberts

Szóval láttuk a héten Julia Robertset egy fáradtlila szettben, hát szerdán meg elővett egy élénkrózsaszín blúzt és nadrágot. Bizonyos képeken kifejezetten pizsamának néz ki ez a szett, de előnyösnek egyiken se, az mindenesetre egyéni ízlés kérdése, hogy kinek a szeme mennyit bír ebből a színárnyalatból. Azt el kell ismernünk, hogy a türkiz fülbevaló baromi jól megy ehhez a színhez, kár, hogy a fülbevaló nem nagyon látszik a jellegtelen frizura miatt.

Meghan hercegné

Harry herceg és felesége a déli féltekén utazgatnak most, és a héten a Fidzsi-szigetekre is ellátogattak. A nyakába akasztott népi díszítés eredetileg nem része ennek a szettnek, azt Meghan hercegné frissen kapta ajándékba a helyiektől, és ezért viseli, de ami alatta van, az viszont saját választása (legalábbis a protokoll által előírt keretek között). Úgy alapvetően egy tök csinos, nyárias ruha ez, ami nagyon illik egy ilyen egzotikus helyre, amin meglepődtünk az annyi, hogy a hercegné egy ennyire színes és tarka ruhát bevállalt. Plusz a fazont egy kicsit, a pomponokat meg nagyon bohócosnak találjuk – csak mi vagyunk így ezzel vagy ön szerint is kicsit bohócjelmezre emlékeztet ez a szett? Fura.

Tilda Swinton

Tilda Swinton annyiban kilóg ebből az összeállítástól, hogy tőle megszoktuk, tőle elvárjuk a furcsa fazonokat, a szokatlan öltözékeket. Na de ezen a héten ő is túltett saját magán, és aki azt hiszi, hogy elsősorban a blézerét díszítő kezekre gondolunk most, az nagyot téved. Klikkeljen csak a képre és essen hanyatt Tilda Swinton hatalmas nadrágjától, ami még rózsaszínebb, mint Julia Roberts egész szettje. Láttunk már ilyesmi fazont, többek között Lily Allentől is, na de ez...!? Nekünk egy kicsit szokni kellett a látványt, de végül úgy döntöttünk, hogy imádjuk, ön szerint?

Chloë Moretz

Ehhez képest Chloë Moretz képeit hiába nézzük, valahogy nem tudjuk megszeretni ezt a ruhát, pedig aztán ez is nagyon különleges, és a szemszínéhez kifejezetten remekül passzol a felsőrész árnyalata. De mégis úgy érezzük, hogy nem értjük, hogy mi volt itt a koncepció, ezen kívül a csípő feletti kivágások ellenére sem különösebben előnyös a színésznőnek ez a fazon. De hátha ön máshogy látja! Az az adat szerepeljen itt, hogy ez ugyanaz az esemény volt, ahol Tilda Swinton a kezes szettben jelent meg: a Suspiria című film bemutatója szerdán Hollywoodban.

Sigourney Weaver fehér-zöldben

Hát vegyen egy mély levegőt, mielőtt a képre kattint, mert amit fent lát, az még csak egy enyhe ízelítő. Egy Off White nevű márkának köszönhetjük ezt a kreációt, ővelük meghökkentő divatbemutatókról szóló összeállításainkban lehet néha találkozni. Hát ezzel a ruhával igazán kitettek magukért: olyan, mintha Weaverre ráadtak volna egy sima fehér inget, de aztán beletekerték volna a színésznőt hónaljig egy falról letépett gobelinbe. Értjük mi az utalást a legendás színésznő férfias megjelenésére, de valahogy nekünk ez így nagyon nem. De nem tudjuk elégszer hangsúlyozni: azért tettük őt is ide, mert hátha önnek meg bejön. Nézze meg, döntse el!

Sigourney Weaver fehér-vörösben

Önnek ki tetszett a legjobban?

A gobelines öltözéket és a fenti fehér-vörös estélyit is Olaszországban viselte Sigourney Weaver szerdán a Római Filmfesztiválon, csak az előbbit egy fotózáshoz és sajtótájékoztatóhoz vette fel, az utóbbit pedig az esti vörösszőnyeges eseményhez.

Ez a fehér-vörös ruha önmagában egyáltalán nem olyan szokatlan, ezért is szalad az ember szeme rögtön ezekhez a nagy korongokhoz, de amitől igazán különleges lesz ez az összeállítás, az a ruha alja és főleg a táska, amit Weaver majdnem a földön húz.

Ha végignézte a fotókat, kérjük, szavazzon! Ki tetszett a legjobban?