Sokadszorra futok neki, hogy mit is írjak most...de az érzésekről nagyon nehéz beszélni, különösen ha ekkora a boldogság....újra babát várunk...

- írja Instagramján Kovalcsik Ildikó, alkalmazott nevén Lilu, akinek egyre növekvő hasa jól is látszik a kiposztolt képen, pláne, miután egy egyberészes fürdőruhában mutatta meg mindenkinek. 

Lilu és férje, Árva László operatőr a fentiek fényében második közös gyereküket várják, első fiuk, Dávid, 2009. augusztus 6-án született. Sokáig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikorra is várják, egyrészt, mert  a napi negyven perc  tornának köszönhetően  jó darabig észre sem lehetett rajta venni, hogy gyereket vár, amikor meg már de, simán bekamuzta, hogy a baba ősszel fog megszületni. Alighanem titokban, a nyilvánosság kizárásával akarta világra hozni gyermekét, ami így végül sikerült is neki. Nem tudjuk, idén milyen időpontot fog majd előrevetíteni, de a hasa mérete alapján galádul megpróbálunk tippelni: amennyiben a fotó a közelmúltban készült, szerintünk április végén vagy május elején fog szülni. 

Egyelőre ennyi az infó Lilu életének változásáról, de ahogy azt is megtudtuk, hogy Dávid helyett először lányra számítottak, alighanem hamarosan arra is fény derül, hogy a második baba milyen nemű lesz. Erről azonban egyelőre nem tudunk, de amint kiderülnek a részletek, jelentkezünk, ígérjük.