Liptai Claudia szarozta Majkát a Sztárban sztár zsűrijében

2018.11.05. 07:59

Ha ön nem nézte tegnap a Sztárban sztárt, akkor lemaradt az alábbi jelenetről, ami Torres Dani előadása után játszódott le. Éppen a Vengaboys egyik dala hangzott el, amire Majka megjegyezte, hogy szerinte nem volt jó ez a szám Torres Dani előadásában. Ehhez Papp Szabi tette hozzá, hogy de azért nem volt jó, mert maga a dal nem jó, és ekkor Liptai Claudia úgy érezte, hogy itt a helye a következő beszólásnak:

2070-ben a Sztárban sztárban meg azt fogják mondani, hogy: „volt egy Majka. Azt a szart! De mégis ide kell rakni a színpadra”

Erre Majka visszatromfolt, hogy:

2070-ben meg arra, hogy Liptai Claudia volt, arra nem is fognak emlékezni.

Erre már csak egy Hát... volt a reakció, amivel Liptai Claudia talán azt nyugtázta, hogy ez a nyilván poénosnak szánt beszóláscsörte sajnos nem lett különösebben vicces. Talán majd legközelebb. A műsorból ezzel Torres Dani mindenesetre ki is esett.

Na és van még pár hazai vonatkozású celebhír ma reggelre?

Hát, végül is akad.

  • Van egy olyan műsor is a TV2-n, hogy Csak show és más semmi...? Ez péntek este volt, és a Blikk most arról ír, hogy a műsor szünetében Schobert Norbert hisztériázott, hogy lepontozta a zsűri a szereplését.
  • Pintér Tibor nem él kapuzárási pánikban, és azt mondja, azért nem, mert Brad Pitt sem teszi ezt. A lenyűgöző személyiségű színész most a Borsnak nyilatkozott csodásakat.
  • Vajna Tímea egyszarvúnak öltözött egy bulira a hosszú hétvégén, az Instagramon nézhet meg fotókat a jelmezéről.
  • És ha ön meg szeretne ismerkedni Bay Éva műsorvezetőnő fiával, klikkeljen át a Blikkhez.