2012 óta (amikor utoljára léptek fel egyszerre a londoni olimpia záróünnepségénévről évre, sőt, hónapról hónapra felröppennek hírek, amelyek szerint - persze elképesztő összegekért - újra összeállnak a Spice Girls egykori tagjai, aztán valahogy soha nem lesz belőle semmi, sem egy turné, sem egy izgi reunion. Csak a remény, hogy egyszer mégis megtörténik majd. 

Nos, jó hír a rajongóknak, hogy a lányzenekar tagjai tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy most aztán tényleg turnéra indulnak közösen, és bár egyelőre csak az Egyesült Királyságon belül lépnek majd fel, úgy tervezik, hogy nemzetközi szinten is adnak majd koncerteket. Egyelőre mondjuk nem tudni, mikorra lehet számítani erre, de izgatottan várjuk. Az angliai előadásokra egyébként már árulják a jegyeket, szóval hajrá!

Ami viszont nagyon furcsa lesz, és a rajongók alighanem nehezen szokják majd meg a látványt, hogy Victoria Beckham nem csatlakozik Geri Halliwellhez (Ginger Spice), Melanie C-hez (Sporty Spice), Emma Buntonhöz (Baby Spice) és Mel B-hez (Scary Spice). Az okokat nem részletezte, de egy kedves üzenettel kívánt sok sikert a lányoknak. 

Most nem csatlakozom a lányokhoz a színpadon, de Spice Girlnek lenni mindig is meghatározó része volt az életemnek

- írta az Instagramján, majd hozzátette: 

Biztos vagyok benne, hogy elképesztő show-val készülnek, és a csodálatos rajongók mind fantasztikusan fogják érezni magukat.